Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvem Grunnlagt Chevrolet?

The Swiss-fransk sykkel mekaniker og racerkjører Louis Chevrolet og William Durant, en amerikansk entreprenør og grunnlegger av General Motors, grunnla Chevrolet bil i 1911. Mens en ypperlig ingeniør, besatt Chevrolet marginal forretningssans og tapte store penger i sin venture. Likevel, når Chevrolet ble kjøpt opp av General Motors i 1917, ble det en av USAs mest suksessrike bil selskaper i det 20. århundre. Historie

Chevrolet vokste opp i Burgund regionen i Frankrike og arbeidet ved flere auto industribedrifter før han flyttet til New York for å angi road-racing konkurranser. Ved å samarbeide med Durant, som ble tvunget ut av GM i 1910, og ønsket å gjenoppbygge ryktet hans, fant Chevrolet en forretningsmann kunnskapsrik i mekanikken i å sette opp produksjonen.
Betydning
< p> Den Chevrolet bil ble signaturen Marque av General Motors, verdens største bilprodusent i verden i nesten 100 år.
Funksjon

Chevrolet er fortsatt markedsført som en mid-size og kompakt personbil priset til å tiltrekke middelklassen forbruker.
Typer

Chevy tilbudt i sin historie pickup lastebil, truck- baserte Suburban passasjer kjøretøy, mid-size Bel Air, Impala og Malibu, den kompakte Corvair og Vega, Camaro og varebiler.
Funksjoner

Chevrolet sin første bil i 1912 var $ 2150, sekssylindret tourer som inneholdt en motvektstruck veivaksel, en gulvmontert girkasse og en nødbrems plassert under dashbordet.
Effects

Louis Chevrolet aldri kapitalisert på hans selskapets suksess etter at han forlot selskapet i 1914 i en uenighet med Durant, men Durant høstet fordelene av Chevrolet sin tekniske dyktighet.
Fun Fact

hedre sin navnebror grunnlegger, sønn av en urmaker, lanserte Chevrolet i 2007 "Elysées" se samlingen, oppkalt etter racerbil selskap grunnlagt av Louis Chevrolet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98378.html

Previous:
Next:

Antique Cars