Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva var den første bilen Made

Biler -? Selvgående kjøretøy - har faktisk eksistert siden den tiden av uavhengighetskrigen. De begynte som dampdrevne artilleri transporter og har fortsatt å utvikle seg fram til i dag hvor vi nå har hundrevis av merker og modeller for alle typer aktiviteter - blant annet cruising på solrik søndag ettermiddag. Den første bilen

første selvgående kjøretøy ble oppfunnet av Nicolas-Joseph Cugnot, en fransk offiser, i 1769. Garantert av den franske regjeringen, montert han en dampmaskin på en artilleri handlevogn i håp om at det ville revolusjonere transport for hæren. Faktisk var hans maskin for tung og upraktisk, men det ble ansett som en kuriositet, og han fikk en pensjon for sitt arbeid.
Andre dampdrevne biler

Over de neste årene, sette andre oppfinnere, inkludert Robert Trevithick, sammen dampdrevne biler som var mer praktisk. Disse tidlige bilene ble betraktet som farlig, og i England, ble en lov vedtatt å kreve noen biler å være ledsaget av en mann til fots. Denne mannen var å vinke et rødt flagg og advare andre reisende av farlig maskin nærmer seg.

Forbrenningsmotorer

Et viktig skritt i utviklingen av bil som vi kjenner det i dag var oppfinnelsen av forbrenningsmotoren med stempler. Mellom 1820 og 1970, montert flere mekanikere disse motorene på ulike vogner og plattformer. Som foreløpig, skjønt, var bilen ennå ikke praktisk.
First bensindrevet bil

første praktiske bensindrevne bilen ble oppfunnet av Karl Benz i 1885. Hans arbeid ble fulgt fire år senere av en bil designet av Gottlieb Daimler og hans partner Wilhelm Maybech.
Henry Ford

Selv om Henry Ford er spioneringen av mange å være den skaperen av bilen, han faktisk var den som gjorde det tilgjengelig og rimelig for den vanlige mann. Han satt sammen sin egen "Ford Quadricycle" i 1896 og fortsatte derfra til å selge den første masseproduserte bilen i 1900.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98379.html

Previous:
Next:

Antique Cars