Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan forberede en T-Bucket Frame for Painting

En T-Bucket er en stil av hot rod som bilentusiaster elsker å gjenopprette eller bygge fra bunnen av og vise frem på hot rod bil show over hele Amerika. Stilen er basert på Ford Model T, og har en liten, lett toseter kropp med vertikale frontruter og en utsatt motor. Farger av T-Skuffer variere mye fra solid grå eller svart til candy-apple red, lyse aksent flammer og andre design er ofte malt på sidene av T-Bucket kropp. Når du har opprettet din T-Bucket ramme, er du klar til å bestemme seg for et fargevalg og gjør den klar for maling. Du trenger
Galvanisert stål rør
Sponge
såpevann
Trykkvann
10-gallon bøtte
Ammoniakk
myk børste
Epoxy metall- male sealer
Vis flere instruksjoner
en

Forstå at galvanisert stål er spesielt belagt med en sink løsning som krever bearbeiding før den kan males. Bruk en svamp til å belegge T-Bucket er rammen i såpevann. Spray rammen med varmt vann fra vaskemaskinen makt til å fjerne smuss, fett og olje.
2

Fyll en 10-gallon bøtte med 5 liter varmt vann og 6 oz. av ammoniakk. Dypp en myk børste i blandingen og bruke den til å forsiktig rense hele T-Bucket ramme. Skyll rammen med varmt vann og la den tørke helt.
3

Påfør en epoxy metall-lakk sealer på rammen for å hjelpe malingen holder seg. La sealer tørke helt.
4

Velg en farge av auto maling som du ønsker å gjøre basen for din T-Bucket og male rammen. Velg en vanlig farge hvis du har tenkt å kle den opp med en fargerike mønster. Velg en lys base, hvis du planlegger å legge minimal eller ingen høydepunkter til det ferdige kroppen base coat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98620.html

Previous:
Next:

Antique Cars