Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

1931 Ford Body Styles

Til tross for børskrakket i 1929 som forårsaket Fords påfølgende Permittering av 75.000 arbeidere i løpet av sommeren 1931, nye Ford Model A er erstattet Model T med en mammut suksessen som størknede selskapets grep om denne bransjen. Mint tilstand 1931 Fords er ekstremt vanskelig å finne disse dager, men de åpne og lukkede karosserier fra 1931 fortsatt ikoniske eksempler på USAs etterspørsel etter rimelige ennå stilige biler. 1931 Ford Victoria

Victoria var et lukket-body to-dørs sedan med en tricolor overflate ofte malt i grått og svart med gule hjul med eiker. Ford Victoria rullet av samlebåndet med en all-stål og hvit vegg dekk. Modellene ble noen ganger utstyrt med dual-montert side og enkle reservedeler dekk. En stor stål grille og en rett frontruten ga bilen en klassisk "gangster" utseende. The Victoria anke til rikere sett gjort det til et populært luksus sedan ofte referert til som "Vicky". The Victoria fire-straight-sylindret motor (manuell girkasse) var også den pålitelig valg for de som fortsatt var skeptiske til Fords nye konseptet med en åtte-sylindret motor.
Rumble Seat Roadster

Rumble Seat Roadster er en to-dørs lukkede kroppen sedan spioneringen for sin evne til å bære seks passasjerer. Body leverandører inkludert Briggs og Murray om flertallet av kroppen produksjonen ble produsert av Ford selv. The Rumble Seat Roadster var et svært populært valg som en familie sedan i 1931 og maling ordninger var noen ganger svart med eiker som skilte seg ut i nyanser av grønt eple eller kremet gule. Dual baklyktene, låsing speil, en LeBaron Bonney Topp (polstret) og et stort bagasjerommet ga bilen road-trip appell for familier med små barn. Noen modeller omtalt bagasjehyller og vind vinger for en mer elegant, men funksjonell reiser appell.
A400 Cabriolet

eneste av sitt slag i 1931, Fords A400 todørs cabriolet viste seg å være den sjeldneste Model A Ford som noensinne er bygget. Sedan gjennomført fem passasjerer og inneholdt en skråstilt frontruten for å gi den samme følelsen av kjørekomfort tilbys i rett frontruten lukket kropp sedan. Krom utvendig, side gardiner, kåpe lamper, full-lengde støtfangere og selv krom vindusviskere ga det konvertible en luksuriøs, men solid følelse. To pinstripes og en svart lakk ble vanligvis trimmet med Fords varemerke hjul farger i sort, rød, eplegrønn eller krem. I overkant av 5000 A400s ble noensinne produsert.
255A Special Delivery

Special Delivery inneholdt en kropp laget av bjørk og lønnetre. Likene ble produsert gjennom Baker-Raulang Company i Ohio. Den to-dørs lukket sedan kroppen inneholdt solide side bak paneler og var svært like i design til Model A 150B stasjonsvogn, med unntak av roll-up vinduer og to dører. Kromlister og sidemonterte reservedeler var standard funksjoner som skilte seg ut mot den populære maling ordningen valg av sort med Whitewall dekk og røde eiker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98476.html

Previous:
Next:

Antique Cars