Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvilket år var biler oppfunnet?

Mens det var mange forsøkene på å produsere en bil gjennom historien, ble den første iterasjon av den moderne bilen oppfunnet av Karl Benz i 1885 og ble omtalt som en "Motorwagen." Den opprinnelige bilen hadde tre hjul, to i ryggen og en i front, og ble drevet av en firetakts bensinmotor. Benz sin første bil hadde en åpen topp, og kroppen lignet moderne hestevogner. De fire hjul bilen ble ikke oppfunnet før 1893. Hensyn

Benz fusjonerte sin drift, Benz og Cie Company, med Daimler Motor Company i 1890 for å danne Daimler-Benz selskapet, i dag kjent som Mercedes Benz.

Fun Fact

Karl Benz solgt rundt 25 modeller av Motorwagen hans i de første fem årene av sin produksjon.
Historie
< p> Overraskende, var Motorwagen ikke først populær i Tyskland og i stedet fikk de fleste av sine tidlige salget i Frankrike.
dampdrevne Model

En av de første forsøk på å bygge en bil ble gjort av Ferdinand Verbiest, en jesuitt prest, som skapte et leketøy kjøretøy drevet av damp i 1672 for keiseren av Kina.
Electric-drevet modell
< p> Rundt samme tid Benz ble utvikle Motorwagen, Gustave Trouve av Frankrike viste frem en elektrisk drevet kjøretøy på International Exhibition of Electricity i Paris i 1881. Men det ble aldri produsert for offentlig kjøp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98377.html

Previous:
Next:

Antique Cars