Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Ford Fuel Pump Problemer

Dealing med bensinpumpen problemer i din Ford kjøretøyet kan være stressende. Tross alt, kan en defekt drivstoffpumpe gjengi en bil eller lastebil ubrukelig, og de avslørende tegn på bensinpumpen problemer er ikke ofte gjenkjent av den gjennomsnittlige sjåføren. Imidlertid kan feilsøke en drivstoffpumpe være en enkel prosess hvis du bære et par av sentrale problemstillinger i tankene. Motoren vil ikke starte

Mange bensinpumpen problemene er angitt med manglende evne til bilen å starte: Etter å vri nøkkelen i tenningen, vil du føle motoren snu en gang eller to ganger og deretter ikke mer. Dette kan tyde på en av flere bensinpumpen problemer --- en død pumpe relé, et tett filter eller lavt trykk. Den utdannede bileieren vil først sjekke henne filter for tegn til tilstopping. Du bør merke --- disse typer reparasjoner og diagnostikk bør ikke være forsøkt når motoren er varm eller i nærheten av åpen ild. Videre kan glemme å avlaste trykket i systemet føre brensel til spray. Kontroll brensel trykk med en trykkmåler vil indikere hvorvidt det problemet kan være lavt trykk som følge av et tilstoppet filter. Hvis et filter endringen ikke avhjelpe problemet, kan du se på noen av de andre årsakene til lavt trykk, blant annet en svak pumpe eller et drivstoff linje blokkering.
Gjenværende Pressure Tester

Hver Ford kjøretøyet har en mengde "gjenværende" eller venstre-over trykket bygget opp inne i pumpen selv når den er slått av. Enhver brukerhåndboken vil spec ut hvor mye gass er igjen i pumpen etter at bilen stopper. En plutselig nedgang i gjenværende trykk indikerer en defekt pumpe. Dette kan være et resultat av brennstoffet injektor-system, eller lekkasjer i drivstoffledning, pumpe tilbakeslagsventil, eller trykkregulator. Bestemmer seg i denne delen av et kjøretøy kan være relativt enkel og billig, eller de kan være ganske kostbart og vanskelig å forsøke. Etter en noe definitiv diagnose er gjort, bør du ringe din pålitelige mekaniker til å diskutere om noen av disse systemene kan repareres eller erstattes på egen hånd.
Fuel Volume Tester

Selv om en pumpe holder trykket, kan det ikke nødvendigvis være å levere riktig mengde drivstoff inn i bilen. For å teste drivstoff volum, kan du koble en flyt måleren inn for dieselen. En Ford brukerveiledningen vil være i stand til å fortelle deg hvor mye drivstoff skal leveres inn i systemet over en spesifisert tidsperiode. Et tett drivstoffslangen eller pumpe er ofte årsaken bak lavt volum (selv om det kan også indikere at et kjøretøy kjører på tomt, så en person må sørge for at kjøretøyet har nok drivstoff). Forsyningsspenning kan være problemet, så vel som dårlige releer og ledninger kan hindre riktig spenning fra å holde pumpen i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98396.html

Previous:
Next:

Antique Cars