Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Om Antique Jordbrukstraktor

Fra 1900 til 1920 opplevde amerikanske landbruket en gullalder velstand. Gunstige etterspørsel og priser lov gården familier til å investere i moderne traktorer utstyrt med forbrenningsmotorer. Økt mekanisering av jordbruket ga opphav til større utbytter. Steam Traktorer

Slutten av det 19. århundre så økende bruk av dampmaskinen for tresking og pløying. En av de kjente produsentene var JI Case, Company. Steam traktorer ble produsert av selskapet i løpet av 1890-tallet.
Bensin Traktorer

sak Selskapet var en av de første til å starte produksjon av traktorer med bensinmotorer i 1912. International Harvester startet produksjon av små traktorer om 1915. John Deere startet produksjon traktorer i 1914. Allis-Chalmers traktorer startet produksjon i 1928.
Ford Traktorer

Henry Ford dannet et eget selskap med sin sønn for å utvikle en traktor i 1917. Deres traktor, den Fordson, dukket opp for å dominere markedet fram til 1928. Den Fordson traktor var mindre, pålitelig og rimeligere for gjennomsnittlig bønder.
Museer og samlinger

En populær private samling av Ford traktorer, Norman Museum, ligger nær Montevideo, Minnesota. The Henry Ford Museum i Dearborn, Michigan, er en annen. The Old Threshers Reunion, i Mount Pleasant, Iowa, er en av de største årlige arrangementer med steam traktorer og threshers. Den Keller Tractor Collection, som ligger i Forest Junction, Wisconsin, har noen av de sjeldneste John Deere og Minneapolis-Moline traktorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98563.html

Previous:
Next:

Antique Cars