Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva som ble tilbudt i Cars av 1920-tallet ?

Med utviklingen av masseproduksjon og Model- T, ble bilen overkommelig for den gjennomsnittlige amerikaner. På 1920-tallet bilen kom til sitt eget , og mange utbygginger og oppfinnelser gjort det et levedyktig alternativ transport . Historie

Før 20-årene , var biler veldig grunnleggende, men innovasjoner i tiåret brakte en rekke forbedringer , noe som gjør biler morsommere og tryggere. Splintsikre vinduer - og vinduene selv i enkelte modeller - ble utviklet. Fire hjul bremser gjorde stoppe enklere og dette ble mer viktig som biler ble mer kraftfull . Dekk fylt med luft, i motsetning til solid gummi , var også tilgjengelig.
Egenskaper

Før 20s bilene var åpne vogner , men med 20-årene lukket sedan ble utviklet , noe som gjør bilene sikrere og mer behagelig. Det var ikke mange alternativer når du kjøper en bil, men nye ting ble stadig introdusert .

Luksusvarer

Før 20-årene nesten alle bilene var svart , men i 20-årene nye farger som ble innført teknologi tillot forskjellige farger av maling som skal brukes. Ovner ble innført, samt vindusviskere og radio var tilgjengelig i biler innen utgangen av tiåret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98455.html

Previous:
Next:

Antique Cars