Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan Gjenopprette Vintage Pickup Truck

Gjenopprette vintage pickup lastebil er en massiv oppgave med mye belønning og masse frustrasjon. Un-restaurert demonterte pickups forbli i tusenvis av garasjer fra California til Maine. Hver bakgård lastebil gjeninnfører vet at det er lettere å ta en lastebil fra hverandre enn sette det sammen igjen. Men nøye planlegging, engasjement, penger og en kones hjerte av gull garanti resultatet vil være verdt smerten du sikkert vil lide under restaurering prosessen. Du trenger
Engine heise
Floor knekt
Komplett sett med kvalitet automotive verktøy
fabrikkutsalg manuelle
Digitalkamera
Butikk rags
Partner for tungt arbeid
papir og plastposer
Blanke tags
Vis flere instruksjoner
en

Forskning tilgjengeligheten av deler til lastebilen. Tenk at vintage Chevrolet og Ford lastebil deler er lettere å finne enn selvstendige merker som Hudson. Noen uavhengige merker som Studebaker har en utmerket deler nettverk gjennom klubbens nyhetsbrev og ettermarkedet forhandlere. Reo og Diamond T pickup lastebil deler er langt vanskeligere å finne. Kjøp en verkstedhåndbok, som er den gjeninnfører komplette guide til kjøretøyet.
2

Finn ut om du planlegger en full body-off restaurering eller en "rullende" restaurering. En body-off betyr stripping kroppen fra rammen og gjenoppbygge lastebil fra bakken opp til sine opprinnelige spesifikasjonene fra fabrikken. En rullende restaurering er nær en full restaurering, men bilen er fortsatt operativ i løpet av prosessen.
3

Bestem et budsjett, legge til et 100 prosent for de uventede utgifter, og hold deg til den. Utvikle en sjekkliste for å garantere at alle reservedeler er tilgjengelig før restaureringen begynner.
4

Rengjør og organisere din garasje og arbeidsbenk. Organiser dine verktøy. Holde en ren arbeidsplass. Bruk et kamera for å registrere alle trinn i prosessen. Plasser bildene i permer for referanse.
5

Demonter pickup lastebil ned til rammen ved hjelp av verktøy. Fjern lasten boks med partneren din. Har det sandblåst og preparert for maling av en bil body shop. Fjern førerhuset ved hjelp av partneren din. Stripe i førerhuset på sine målere, glass, møbeltrekk, headliner, dører og trim. Sandblåse og prep førerhuset. Bruk motoren heise å fjerne motoren. Fjern motordekslet og fendere og har samme prep arbeid utført som de andre delene.
6

Bag og tag hver del ned til hver skrue og mutter. Ikke kast noe.
7

Strip rammen av sin hjul, drivverk og hjuloppheng med dine automotive verktøy. Monter rammen på gulvet knekt. Har rammen preparert. Send motor, girkasse og bakaksel for overhaling til en auto shop.
8

Bestill bremseklosser, brems trommer, sele, støtdempere, headliner, setetrekk, lampe linser og cab glass fra deler leverandører. Send styringen boksen til en butikk for overhaling. Rechrome trim, dørhåndtak og deksel.
9

Begynn gjenoppbyggingsprosessen ved å installere noen av elementene i trinn 5, 7 og 8.
10

Paint det og drive det .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98429.html

Previous:
Next:

Antique Cars