Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

En liste med forhåndsinnstilte 1960 Supercars

Med all sin fart og skjønnhet, kan en superbil bli en virkelig spennende å se på nært hold. Mens de skiller seg ut med sitt eksotiske utseende alene, eksepsjonell kraft og håndtering virkelig skiller dem fra andre biler. De fleste superbiler er sjeldne, spesielt pre-1960 superbiler, men hvis du er på utkikk, er det flere modeller av notatet. Duesenberg SJ /SSJ (1932)

Duesenberg SJ /SSJ er kompressormatet versjon av Duesenberg Model J, som ble lansert i 1928. Denne bilen er det første produktet av Duesenberg racing arv og Errett Lobban Cord ønske om å skape den største amerikanske bilen som noensinne er laget. Modellen J motor produserer rundt 265 hk, og supercharger legger en 55 hk, noe som gjør SJ produsere rundt 320 hk. Den kompressormatet Model J kom til å bli kalt Modell SJ, selv om Fred Duesenberg aldri brukt navnet selv. Senere ble to versjoner med en motor oppnå 400 hk konstruert, de ble kalt som modell SSJ
Ferrari 250 (1953)

Ferrari 250 var Ferrari mest. vellykket bil blant sine tidlig linje av sportsbiler. Det sørget for flere varianter i tiåret det ble produsert. Den mest populære varianten var 1962 250 GTO, som dominerte 24-timersløpet på Le Mans og andre racing events. Alle de 250 modellene er utstyrt med lys Colombo Type 125 V12-motor. Biler fra denne serien er noen av de dyreste i verden i dag, med vintage versjoner ofte verdt hundretusener av dollar.
Jaguar D-Type (1954)

Jaguar D-Type er en to-dørs roadster som kan oppnå opptil 250 hk. Et annet Le Mans seierherre, Jaguar D-Type var svært lik sin forgjenger, C-Type, som selv hadde lagt inn eksperimentelt i Le Mans. Jaguar oppgradert C-Type med en kraftigere motor, bedre chassis og en mer aerodynamisk kropp, og kom opp med D-Type. Det scoret sitt første racing seier i 1955.
Pegaso Z-102 (1951)

Spania har sitt eget bidrag til en verden av superbiler, og det kommer i formen av Calle Z-102. Det ble ansett som den raskeste og mest avanserte street bil i 1950. At det kom fra Spania og ikke fra de kjente bilmerker i England, var Tyskland eller Italia noe unikt på den tiden. Selv om Pegaso Z-102 ble produsert i Spania, var hjernen bak sin design og konsept Wilfredo Ricart, som pleide å være med Italias Alfa Romeo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98613.html

Previous:
Next:

Antique Cars