Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Informasjon om 1928 Lincoln Automobiles

Etter det ble kjøpt av Ford Motor Company i 1922 , Lincoln begynte å produsere biler som Ford fremste luksus divisjon. I 1928 var det Lincoln to - dørs, fire -dørs og limousin modeller , samt en forestilling modell og spesielle markedsforhold biler. Identifikasjon

Model L var Lincolns brød-og- smør luksusbil i 1928 . Det var tilgjengelig som en to -dørs og firedørs ragtop konvertible , et fast tak sedan og en Club Sport roadster . Dens makt kom fra en 6,3 -liters Lincoln L motor gi ut 90 hestekrefter. En tre - trinns manuell girkasse var standard på alle biler.
Hensyn

Lincolns high- end modell for 1928 var Sport Phaeton . Ved hjelp av en dobbel hette oppsett som skilte de foran og bak seter av en annen frontruten og taket delen, forutsatt at Sport Phaeton større luksus for Lincolns mer kresne kunder . En spesialutgave LeBaron Sport Phaeton ( med tilpassede karosseri av LeBaron Inc.) tilbudt enda større luksus . Custom coachbuilders Locke hadde en fabrikk avtale med Ford å produsere spesialutgavene Lincoln biler også.
Bruker

Lincoln Model L var populært med flåten salg , det ble brukt som en politibil og som en limousin . For limousin modell , ble Lincoln dual hette chassis forlenget med et sekund baksetet . Dette gjorde bilen til setet syv, inkludert sjåføren. The Lincoln Limousine kom med et fast tak i stedet for en kalesje .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98442.html

Previous:
Next:

Antique Cars