Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvorfor heter det en stasjonsvogn?

The stasjonsvogn har sentimental appell for mange amerikanske familier som tok dem på sommerferien. Vognene var mest populære i 1950 og 1960, men ble erstattet i familien innkjørsler i 1980 og 1990 etter minivans og SUV. The Original People Mover

En stasjonsvogn er en bil der kupeen strekker seg hele veien til baksiden, med en last området bak to seterader. De første vognene var kommersielle kjøretøyer som brukes til transport av passasjerer og deres bagasje til og fra jernbanestasjoner.
1923

første masseproduserte stasjonsvognen var 1923 Durant.
Den "Woodie"

første stasjonsvogn organer var laget av tre. Bilprodusenter konvertert til stål fordi tre var vanskelig å vedlikeholde, men vedlagte simulerte trepanel dekaler til stål.
Bilder Wagon storhetstid

stasjonsvogn popularitet vokste etter World War II som voksende familie flyttet til forstedene og trengte større biler. På slutten av 1950-tallet, var en av seks nye biler som selges i USA en vogn.
Wagon bortgang

stasjonsvogner falt ut av tjeneste i 1980 med innføringen av minivan som et alternativ people mover, etterfulgt av sport utility vehicle (SUV) på 1990-tallet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98391.html

Previous:
Next:

Antique Cars