Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva gjør en Choke Do på motor?

I de første 70 til 80 år med bilhistorie , brukte de fleste biler en forgasser som drivstoff levering system . Dette systemet brukes lite eller ingen elektronikk , så start av kald motor kan være litt vanskelig til tider . Produsenter montert disse motorer med forgassere med en ventil , kjent som en choke, som gjorde start av kald motor easier.Modern bensininnsprøytning utføre denne funksjonen iboende , obviating behovet for en choke . Funksjon av en Choke
p Dette choke gjør akkurat det navnet sier , det lukker en ventil som begrenser - choker - flyten av luft til forbrenning kamre . Mangelen av luft skaper en rik brensel -luft-blandingen , noe som gjør at drivstoffet inne i kald motor for å tenne lettere. Når motoren varmes opp , må choken åpner for å la motoren gå normalt .
Typer Chokes

bilprodusentene montert biler med to typer choker . I de tidlige årene av biler , brukte de fleste biler en manuell choke at du aktivert ved å trekke en spak eller knapp inne i hytta . Som bilteknologi utviklet seg , begynte produsentene å bruke automatiske choker . Disse choker lukket når du starter motoren kald og brukt en fjær , og senere en termoelektrisk bryteren, for å åpne choken som motoren varmes opp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98617.html

Previous:
Next:

Antique Cars