Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva som gjør en bil en Antique?

Generically begrepet "antikke" refererer til noe gammelt, vanligvis laget i minst et århundre siden. Men i den klassiske bilen hobby, ikke en antikk bil ikke å være 100 år gammel. Det er mange organisasjoner til å delta som fremmer samler bil hobby, inkludert Antique Automobile Club of America og Classic Car Club of America. Definisjon

Selv om definisjonen av en antikk bil kan variere mye fra klubb til klubb, er en bil teknisk ansett som en "antikke" når det er mer enn 25 år gammel. Men folk flest vanligvis refererer til biler produsert før 1925 som antikviteter. Senere gjør og modeller er vanligvis referert til som "klassiske" biler.
Antique Automobile Club of America

ledende organisasjon for antikke bileiere er Antique Automobile Club of Amerika. Klubben ble stiftet i 1931. I 1940 hadde klubben 850 medlemmer. I dag er det over 50.000.
Museum

I forbindelse med Smithsonian, opprettholder Antique Automobile Association et museum i Hershey, Pennsylvania. Samlingen inneholder mange eksempler på restaurerte gamle biler. Det er mellom 85 og 100 utstilt i museet.
Classic Car Club of America

I de tidlige dagene av solfangeren bilen hobby, biler av mer "moderne "vintage ble ekskludert fra antikke bil hendelser. I 1951 ble det Classic Car Club of America etablert for biler bygget mellom 1925 og 1948.
Bilshow

De fleste bil samlere delta på bilen viser for å vise og vise antikk biler. Bilentusiaster kan delta i uformell cruise-ins, viser arrangert av bil klubber eller prestisjetunge nasjonale stevner.
Berømte Ties

Jay Leno er en notorisk bil solfangeren. Hans samling inneholder et bredt utvalg av collectible biler, inkludert en 1912 Stanley Steamer og en Lamborghini. Leno har en vanlig bil kolonne i magasinet Popular Mechanics.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98380.html

Previous:
Next:

Antique Cars