Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan å investere i Antique Cars

Investering i antikke biler kan være både lønnsomt og hyggelig. Det gir en måte for en investor å kontrollere og ta phisical besittelse av noe håndfast. Klassiske biler og antikke biler har potensial til å sette pris på Durring tider med inflasjon. Investorer flytter til harde eiendeler som gull, kunstverk og antikviteter når aksjen m, arket er risikabelt og inflasjonen er fryktet. Antikke biler gir en god investering for de som ønsker å se potensielle gevinsten og nyte en hobby på samme tid. Instruksjoner
en

Spesialiserer. Det er lettere å tjene penger investere i antikke biler hvis du kan tilegne seg kunnskap i en bestemt kategori av biler. Dette kan være så bred fokus som før krigen touring biler, eller så smale som bare 1965 Mustang cabriolet. Ved spesialisering kan du lære hva tilstanden er akseptabelt til hvilken pris på enkelte år og gjør av biler. Du kan kjøpe deler biler og Ferdigvareskuffe delene for å gjenopprette og vedlikeholde dine beste eksemplene. Du kan bygge nettverk med andre entusiaster av samme modell bil å kjøpe og selge biler og handel deler. Spesialisering gir deg et fortrinn i mange områder av antikke bil investere.
2

Watch markedstrender. Etterspørselen etter visse typer klassiske biler endres stadig. Muskelbiler fra 1960-tallet og 70-tallet er en populær kategori. Large 1950 biler kan svinge i etterspørselen som gassprisene stiger av høsten. Utseendet til en bestemt bil i en blokk-buster film kan påvirke markedet for den bilen for et par år. Hold styr på auksjon priser og ber priser for biler som interesserer deg.
3

Kjøp de beste bilene du har råd. Som fint kunstverk og antikviteter, klassiske biler som er de beste eller mest sjeldne eksempel kostet mange ganger hva en "daily driver" vil bringe. De mest attraktive, high end biler, opprettholde verdien i en ned markedet, og setter pris på raskere i et stigende marked. En ekstra fordel er at det er mye enklere å lagre en $ 100,000 bil enn et dusin $ 10 000 biler.
4

Network. Delta på bilutstillinger, cruise, opptog og samlere klubber. Møte andre samlere og entusiaster bringer muligheter til å kjøpe, selge og bytte biler og deler. Informasjon og tips fra andre samlere kan være svært verdifull.
5 Avkastning

Unn dine investeringer biler som sanne investeringer. Ikke vær redd for å selge hvis markedet er høy. Car innsamling og antikke auto priser kan være svært syklisk. Hvis du kjøper som en investering kjøretøy, ikke blir så knyttet til bilene dine at du ikke kan selge når markedet er rett og ta en gevinst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98438.html

Previous:
Next:

Antique Cars