Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Om Antique arbeid lastebiler

Antique arbeid lastebiler er et stykke historie, og de forteller historien om amerikansk produksjon. De var de mekaniske vidundre i sin tid, og det faktum at så mange av dem er fortsatt oppe og går viser bare hvor gode de originale lastebil-opprørere var. Selv med moderne fremskritt, overføringer og motorer i dag fortsatt har en bit av den gamle engineering. Og når man tenker på at disse antikke arbeid lastebiler opprinnelig solgt for hundrevis (ikke tusenvis) av dollar, er økningen i verdi en svært høy prosentandel. Time Frame

første Mack lastebil ble gjort i 1900. Innen 1911, ble produsentene gjør 600 i året - mye for pre-samlebåndet dager. Dodge gjorde sin første lastebil i 1918, for Hæren. Det var også et stort år for Chevrolet: Det var da deres første lastebil dukket opp, og det året ble de en del av General Motors. Den første Ford lastebil ble gjort i 1925 og solgt for $ 281. Fargo var den første lastebilen produsert av Chrysler i 1928, men navnet varte bare ett år.
Typer

Flere typer antikke arbeid lastebiler er ettertraktet av samlere. Antikke Dodge lastebiler er svært sjeldne, hvis du er heldig nok til å finne en, vil det hente en pen penny. Men siden lastebilene er ikke så lett tilgjengelig, verken er reservedeler. Ford og Chevrolet lastebiler er mer rikelig. 1928 Ford Model A T-Bucket Pickup er en av de mest verdifulle, er som 1941 Dodge Pickup og 1939 Studebaker Coupe Express.
Betydning

Antique arbeid lastebiler er høyt verdsatt De er blant de få collectible antikviteter som ikke trenger å være i utmerket form til å være verdt gode penger. Som et spørsmål om faktum, kjøpe en antikk arbeid lastebil som ikke er i god form og gjenopprette det vil gi deg en god avkastning på investeringen din.
Hensyn

Look i den spesielle samleobjekt forsikring tilgjengelig i deg tilstand. I mange tilfeller, hvis du har spesielle antikke betegnelsen, vil du bare få lov til å kjøre til og fra show. Også vurdere om du skal kjøpe en antikk arbeid lastebil som har blitt pusset opp eller gjøre det selv. Det er mange profesjonelle refurbishers som vil gjøre jobben så autentisk som mulig, selv ned til å finne den opprinnelige malingen.
Potential

Eie enda en antikk arbeid lastebil gjør deg en samler. Det er en sterk sjanse for at du vil gjøre en fortjeneste - bare ikke over natten. Det er alltid en mulighet til å handle opp, som er den måten de fleste samlere fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98373.html

Previous:
Next:

Antique Cars