Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan reparerer jeg en Corvette Clock?

En stor del av stolthet og glede av Corvette eierskap er å ha alle installerte funksjoner operative og i god stand uavhengig av alder på bilen. Dette inkluderer klokke av Corvette, som ifølge Corvette magazine, har alltid vært et problematisk timepiece på grunn av sin mottakelighet for temperaturendringer og dårlig sjokk motstand. Den Corvette eieren kan imidlertid reparere klokken ved å erstatte den gamle sats med en ny kvarts bevegelse kit som overvinner både temperaturen og sjokk problemer, men er den samme i utseende som det opprinnelige. Arbeidet kan gjøres på mindre enn fire timer med noen få verktøy og materialer. Du trenger:
kombitang
Needle-nese tang
skrutrekker
5/16-inch muttertrekker
Pinsett
New Corvette kvarts bevegelse kit

Vis flere instruksjoner
en

Fjern Corvette klokke fra bilen i henhold til Corvette butikk manuelle instruksjoner.
2

Grip settet stammen på forsiden av klokke med kombitenger og slå settet stammen mot urviseren. Bruk nebbtang til å holde settet stammen firmaet som satt dreies for fjerning.
3

Åpne de to halvdelene av klokken bolig ved å stikke skrutrekker mellom sømmene og vri spissen. Skille rammen og linsen hus forsiktig med hendene.
4

Fjern spenningsklemmene på baksiden av bakre del av huset med 5/16-inch muttertrekker. Slå terminalen nøtter mot klokken for å fjerne.
5

Fjern klokken mekanismen ved å trekke den rett ut fra huset.
6

Fjern viserne ved å ta tak hver for seg med pinsett under sine respektive huber og forsiktig løfte dem opp. Plasserer en finger på toppen av hver enkelt som de er fjernet for å forhindre dem fra å fly av og derved bli skadet. Dersom viserne må males, male dem på dette punktet, slik at hendene blir tørr når klokken er klar til å bli montert.
7

Fjern tallskive med skrutrekker å bøye skiven beholde tappene litt opp fra dial plate. Bruk nebbtang å rette oppringning faner etter fjerning skiven. Unngå å berøre tallskive med fingrene.
8

Fjern skiven plate og gummi sjokk montere maljer fra baksiden av klokken bevegelsen bolig ved hjelp av nål-nese tang.
9

Fjern den gamle bevegelsen ved å løfte det rett ut fra huset. Lagre utstyr og hånd hub forsamlinger fra den gamle bevegelsen for å tilpasse med den nye bevegelsen, ifølge Corvette klokke kit produsentens instruksjoner og anbefalinger.
10

Installer de nye montering maljer fra Corvette kvarts bevegelse kit inn i dial plate ved å trykke hver gummimaljen inn i dial plate med fingrene.
11

Installer den gamle klokken utstyr og hånd hub forsamlinger på den nye kvarts bevegelse, i henhold til produsentens anvisninger.
12

Plasser bevegelse på dial plate fôr monteringsarmene med gummi sjokk maljer og presse på plass. Fest bevegelse med stopperne og ringe plate nøtter. Bruk 5/16-inch muttertrekker til stram mutterne.
13

Plasser tallskive på dial plate og justere beholde fanene i sine respektive posisjoner. Bøy beholde fanene over kanten av skiven plate ved hjelp av nål-nese tang for å feste ansikt til skiven plate.
14

Place timeviseren på sin center hub med fingrene mens du tar vare ikke berører tallskive. Gjør det samme med minuttviseren og sweep-second hand. Rett hendene slik at de ikke berører hverandre ved å sette dem alle over hverandre på 12-o'clock posisjon.
15

Bli klokken bevegelse bolig halv og klokke rammen og linsen halvparten sammen på de vedlagte faner. Vær sikker på at hånden innstillingen stammen er på linje med hullet i objektivet som de to halvdelene kommer sammen. Bruk nebbtang til å bøye tappene tilbake på plass for å sikre de to halvdelene sammen.
16

Installer Corvette klokke følge anbefalingene og prosedyrer som er skissert i Corvette manualen gjelder for året av Corvette .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98440.html

Previous:
Next:

Antique Cars