Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan justere en Ooga Horn

Det er ingen tvil om den klassiske "Ah-Ooga!" høres som kom fra tidlig bilhorn. Kjent som "Ooga" eller "klaxon" horn, er denne enheten fortsatt populær blant entusiaster av antikke biler. For å få akkurat den rette lyden fra en Ooga horn, må du justere spenningen i mekanismen som styrer horn vibrasjoner. Mens de spesifikke metoder for å justere ulike modeller for ooga horn kan variere, det grunnleggende er de samme. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Se etter en justeringsskrue på baksiden av hornet. Vanligvis skruen vil være tydelig plassert og lett å identifisere som en reguleringsskrue. Noen ganger skruen vil bli merket med "Adjust". På eldre horn, må du fjerne bakdekselet å finne justeringsskruen. På mange nyere horn, kan du finne justeringsskruen under frontdekselet.
2

Sjekk om justeringsskruen er holdt av låseskruer. Mange ganger en eller to låseskruene holde justeringsskruen på plass. I så fall må du løsne låseskruene før du slår av justeringsskruene.
3

Skru justeringsskruen til du får den rette "ah-oogah" lyd. Det kan ta litt prøving og feiling. Når du slår skruen, endrer du spenningen av komponentene som produserer lyden vibrasjoner. Sørg for at du strammer noen Spennskruene når du er ferdig.
4

Juster strøm til hornet for å endre volumet. Mange horn har løpende justerskruer inne i hornet. Skruene lar deg justere gjeldende ved å endre størrelsen på "air gap" mellom to elektriske punkter. Vri skruen til høyre for mer volum eller venstre for mindre. Plasseringen av skruen vil variere fra horn til horn, og noen horn kanskje ikke engang har en gjeldende-justeringsskrue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98618.html

Previous:
Next:

Antique Cars