Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Den første 4-takts motor

Nickolaus august Otto hadde vært søker etter en pålitelig motor til å drive transport og industri i flere år. I 1876 oppdaget han hvordan å kontrollere hastigheten brenne i en motor sylinder, og bruke den resulterende kraft trygt og effektivt. Otto bygde den første fire-takts motor i 1876. Etter denne oppdagelsen, kom de nødvendige forbedringer i motorens effektivitet og pålitelighet raskt. Den første Otto motoren produserte ca 3 hestekrefter. Tidlig Produksjon

annen ingeniør, Wilhelm Maybach, utviklet bygging og produksjonsteknikker som muliggjorde motor som skal bygges i tilstrekkelige mengder til lønnsomhet. Ved utgangen av 1876, var motoren lett tilgjengelig for kundene. Fordi utformingen var så enkelt, konkurrenter raskt begynte å kopiere motoren. Disse komplikasjoner forårsaket mange forsinkelser i å skaffe patenter for å beskytte arbeidet med Otto og Maybach. Før Otto døde i 1891, Otto-motoren nådde en effekt på 100 hestekrefter.
Operation

Under inntak slag, beveger stempelet ned, suger luft og drivstoff inn i forbrennings-kammeret gjennom innløpsventilen. Deretter tvinger veivakselen stempelet opp igjen i løpet av forbrenningsslaget, komprimere luft-brennstoffblandingen. På dette punktet, tenner tennplugg blandingen. Den eksploderer blanding tvinger stempelet ned på strømmen hjerneslag, forårsaker veivakselen til å rotere og vri svinghjulet. De roterende veivaksel kreftene stempelet tilbake opp på eksos slag, tvinger avgasser ut eksos ventilen.
Tilgjengelig Fuel

Historien er uklart om hvem som oppdaget bensin. I sine tidlige dager var bensin eller bensin som brukes til å behandle lus og som en rensevæske. Da oppfinnerne startet på jakt etter et drivstoff for forbrenningsmotorer, fant de at bensin kan være blandet med luft inne i forbrenningskammeret og brent for å løpe tidlige motorer. Som forbrenningsmotor avansert teknologi, raffinering prosesser for bensin forbedret. Etter hvert ble bly og andre kjemikalier som tilsettes for å forbedre oktan bensin.
Historisk Impact

Utviklingen av forbrenningsmotoren dramatisk endret måten folk flyttet fra ett sted til et annet. Innen 20 år med Otto oppdagelse, utviklet flere selskaper i Europa og USA biler som var forløperne til den moderne bil. Mange andre former for transport ble mulig på grunn av dette funnet, blant annet motorsykler, diesel lokomotiver, flymotorer og selv dagens busser. Den interne forbrenning av petroleum-basert brensel er også en viktig faktor i diskusjonen om global oppvarming problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98627.html

Previous:
Next:

Antique Cars