Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

1937 Ford Specs

Ford redesignet for 1937 bil i år, og modellen ble introdusert med brask og bram som Ford søkt å gjenvinne ledelsen i bilproduksjon. Det var det første året for frontlykter inne foran fendere, og foran grillen hadde barer fører til et senter bar. Ford har også lagt til en stasjonsvogn til besetningen sin, standard-og deluxe-versjoner ble tilbudt til alle sine modeller. Drivverk

1937 Ford fortsatte å bruke V-8 Flathead motor som hadde blitt innført i 1934, og det var fortsatt den beste motoren som ble masseprodusert. Motoren kom i 136-kubikk inches eller 221-kubikk tommer, og var tilgjengelig over hele linja i de fleste modeller, det ble også brukt i Ford halvt tonn Pickup

221 satt ut 85 hestekrefter stund. de 136 hadde 60 hestekrefter. Begge motorene kjørte biler som hadde 112-tommers akselavstander. Jo større motor var mye mer populær og mange flere av dem ble installert. En standard tre-trinns girkasse ble brukt på alle Fords av 1937, og standard dekk var 5,5 X 16 cm. Ford endret sine bremser til en stålwire system som var effektive, men motsto bruker populære hydrauliske bremser som andre bilprodusenter som brukes.
Dimensjoner

1937 Ford hadde en 14 - eller 16-gallon gass tank. Motorene - uansett størrelse - avholdt fire qts. av olje og 15 qts. av kjølevæske. Vannpumpen kunne presse gjennom 45 liter vann per minutt, og pumpens plassering ble endret for å gjøre vannføringen enklere.

Kostnadene varierte fra $ 529 for den coupe med mindre motor til $ 758 for Fordor Touring Sedan deluxe pakke med større motor. Den Fordor Sedan var den mest populære bilen Ford laget med nesten en halv million av dem som blir produsert. Bilen veide £ 2696. Den Coupe veide 2383.

Bilens totale lengde ble redusert fra 1936 lengde på 182,75 inches til 179,5 inches. Alle de Fords var samme lengde og bygge på samme chassis.
Modeller

Ford lineup inkludert en tre-passasjer kupé, Tudor, Fordor , Cabriolet, Sedan Phaeton og Roadster. Standard-og deluxe-pakker var tilgjengelig på alle disse modellene.

Deluxe pakken hadde doble baklysene, tre window listverk og dashbord, forkrommet grill, bak armlener, lås hanskerom døren og klokke. En kabriolet var tilgjengelig på flere modeller, og stasjonsvogner med tre sider kom fra sedan. I tillegg var et varmeapparat, radio, radio antenne, sigarettenner og setetrekk tilgjengelig som ekstrautstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98493.html

Previous:
Next:

Antique Cars