Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva som gjør en bil Move?

En bil beveger seg ved å konvertere den potensielle kjemiske energien i bensin til kinetisk energi på hjulene. Dette gjøres ved en prosess for forbrenning bensin, som produserer utvidelse av gass-og eksos av avgassing. Motor

Når bensin blir sprøytet inn i sylinderen og blandet med luft og antennes, produserer det en eksplosjon som raskt utvider gassene i begrenset sylinder. Dermed fire-takts prosessen er kompresjon, tenning, strøm, eksos.
Pistons & Crank Shaft

Stempelet er dermed drevet nedover av de ekspanderende gasser i kraft slag som går ut av sylinderen gjennom en eksosmanifold i siden av sylinderen. Bevegelsen av stempelet driver veivakselen ned, og dette driver annen stempelet opp i sylinderen sin, hvor det gjentar prosessen med komprimering, tenning, makt og eksos.
Fly Wheel & Girkasse

spinnende veivakselen slår tunge svinghjulet på baksiden av motoren. Svinghjulet er kuttet med tenner så startmotoren kan snu det og starte motoren. Svinghjulet er koblet direkte til girkassen som gjør det mulig for føreren å velge forholdet mellom motorens turtall til kjørehastigheten.
Drivaksel

gearkasse deretter kobles til baren av drivakselen, som spinner i henhold til hastigheten på de valgte tannhjul, som igjen er koblet til en split differensial som gjør at den drivende kraft til å drive bakakselen.
Wheels

bakhjulene, eller i tilfelle av forhjulsdrevne biler, forhjulene, er drevet av rotasjon av akselen. De snu hjulene i sving flytte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98390.html

Previous:
Next:

Antique Cars