Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik fjerner du en Gas Tank Fra 1930 Model A Ford

Det er et par gode grunner for å fjerne en Ford Model A gasstanken. Først er naturligvis for å erstatte den opprinnelige 16-gauge ett metall hvis det er sterkt rustet, og ikke lar seg reparere. Dernest kan gasstanken fjerning være nødvendig å rengjøre tanken og bruke en sealer til sitt interiør. Bruke små plastposer for de ulike skruer og bolter du fjerne, og merke hver pose med elementene lokalisering. Hold et bilde rekord som fjerner hvert element. Du trenger
Flat-skrujern
Tenger
1/4-tommers åpent fastnøkkel
Kamera
Små plastposer
Vis flere instruksjoner

en

Fjern instrumentpanelet ved å ta ut de flate-skruer som holder den på plass og forsiktig løsne speedometer kabelen med en 1/4-tommers skiftenøkkel for å åpne klemmen som holder kabelen til kabinettet. Bruk tang til å løsne speedometer kabelen på drivakselen.
2

Koble sele ledninger som går fra instrumentpanelet og under bensintanken. Dette innebærer å koble ledningen som går til tenningslåsen, instrumentpanelet lys og amperemeter. Deretter tar ut de sju skruene som holder dashbordet rail på plass, og løft ut dashbordet.
3

Fjern frontruten ved først å ta ut de åtte skruene som kjører langs header i henhold den øverste hengsel. Fjern de to skruene på hver side som holder frontruten poststatistikk parentes på plass. Merke brakettene, og sett dem til side.
4

Ta av braketten som støtter rattstammen, og fjern de to papp inne kåpe paneler. Ta av de to 'C' klemmer på hver side av sidepanelene som holder bunnen av drivstofftanken på plass.
5

Løsne de 12 boltene bak dashbordet samt pipen bandet festet til kroppen på forsiden. Igjen merke hvert element, og sett til side. Du må da løsne 10 skruer og låseskiver kjører langs tankens forkant.
6

Vipp tanken oppover på forsiden sin, og løft den ut fra under dashbordet rail. Bruk tang til å løsne gass stengeventilen og gass linje og ventil på tanken. Koble bensinmåler, og ta ut filteret skjermen i tankens filler åpning. Tanken er nå klar til å bli renset, varmt dyppet og forseglet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98572.html

Previous:
Next:

Antique Cars