Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Om Old Fashioned Biler

Antique biler er tradisjonelt definert i USA som biler som er 25 år eller eldre, selv om den sosiale betydningen av begrepet ofte innebærer et visst bilde av et tre-eiker, lav kvitte buggy med en lerretet toppen. Sjeldenhet og etterspørsel er to av de mest innflytelsesrike faktorer ved fastsettelse av verdien av en antikk bil, men kanskje ingenting er viktigere enn eierens personlige nostalgi mot bilen og den æra som den representerer. Timeline of Antique Cars

Antique biler er ofte klassifisert basert på hvilket år de ble produsert. Biler laget i 1890-årene til begynnelsen av århundret er referert til som "Veteran". Biler laget 1900-1910 er referert til som "Brass" eller "Edwardian". Biler laget fra 1910 til omtrent midten av 1920-tallet er kjent som "Vintage". Biler laget fra midten av 1920-tallet til begynnelsen av andre verdenskrig (1939-1941) er kjent som "Pre-krigen." Biler produsert fra 1942 til 1969 er kjent som "Post-War". Biler produsert fra 1970 til begynnelsen av det tjueførste århundre er kjent som «moderne».
Investering i Antique Cars

Som de fleste investeringer, kan antikke biler være en gamble. Noen er kjøpt for et par hundre dollar og netto hundretusener nedover veien, mens andre kan se det motsatte skje. Den beste tiden å kjøpe en antikk bil er når det er 20 år gammel, når prisen sies å ha "bunnet ut." Bilen skal ha den opprinnelige maling og krom finish på det. Når du har gjort kjøpet, er det lurt å foreta eventuelle nødvendige reparasjoner på den for å gjenopprette den til så nær sin opprinnelige condition som mulig. Mange synes dette å være en av de mest tilfredsstillende aspektene ved å eie en antikk bil, mens andre velger å outsource noen nødvendig arbeid. Selvfølgelig bør det gå uten å si at bilene skal være drevet svært sjelden. Noen samlere vil ikke kjøre bilen i det hele tatt og vil ha den levert på et lasteplan til hvor som helst det er behov for å gå. Uansett metode for atferd, er den avgjørende faktor i å investere i en antikk bil tid. Du må vite når markedet er "opp" og være klar til å losse bilen for å gjøre profitt. Den antikke bil markedet er beryktet for å være vilt temperamentsfull, så ikke bli for grådig, eller du kan finne deg selv på feil side av et kjøpers marked.

Grunner for Collecting

Folk samler antikke biler for alle slags grunner. Noen liker å kjøpe en havarert skrap av metall og fatt på utfordringen med å restaurere bilen til sin storhetstid. Andre finner tilfredsstillelse i håndverk og omsorg satt i et produkt av en svunnen industri som for lengst har forlatt slike høye produksjon standarder. For mange antikke biler er bare en annen form for investering, og de holder automatisk opp på blokkene før de føler markedet er akkurat. Men for de fleste, antikke biler er en innvielse billett til et eksklusivt brorskap av auto show og bil parader. Som mange hobbyer og lidenskaper, likesinnede mennesker kommer sammen i et sosialt nettverk for å dele sin kjærlighet for antikke biler og ofte dette sosiale aspektet blir den mest elskede ting om innsamling.
Famous Antique Cars

Noen av de mest berømte og lettest gjenkjennelige antikke biler er 1922 Ford Model T, 1957 Ford Thunderbird 1953 Cadillac Coup De Ville, 1970 Pontiac GTO, 1955 Volkswagen Type 2 Van, 1967 Ford Mustang 1961 Ferrari 250 GT California, 1981 DeLorean DMC-12 og 1971 Chevrolet Monte Carlo.
Andre måter å være involvert i Antique Cars

Du trenger ikke bare trenger å være en bil entusiast eller tung investor å komme inn antikke biler. Mange mennesker som er lidenskapelig i området fikk sin start gjennom foreningen. Noen av de mest populære hjelpesystemer samlinger kretser rundt antikke biler er fotografering, frimerker, leketøy og fyrstikkeske biler, hette ornamenter, fagblader og verdi diagrammer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98376.html

Previous:
Next:

Antique Cars