Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik bruker du en sveiv for å starte en bil

I dagens verden av elektriske startere, noen mennesker trenger å slå en sveiv for å starte sin bilmotoren. Det er faktisk ikke mulig å gjøre det på dagens biler. Utenfor en antikk bil, er den eneste bilen du kan bruke en sveiv på en 1960-modell (eller eldre) med en rotasjonsmotor. Du må kanskje kranken hvis bilen har en lav batteri fordi sveiv start ikke bruker så mye strøm som den elektriske starteren. Den største bekymringen ser ut for bilens "kick" som det skrur, noe som kan skade deg hvis du ikke er forberedt. Du trenger
Engine crankAssistant
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at nød håndbrekket er på, og girspaken er i nøytral. Har en annen person trekker ut choken og trykk ned gassen pedal to eller tre ganger for å tilføre motoren.
2

Sett sveiv inn i motorens drivaksel. Det bør være et hull som ligger på bunnen av bilens fremre deksel. Sett kranken med sin bøyd skaft som peker til venstre (Hvis du er vendt mot bil) og litt nedover.
3

Stå sidelengs til bilens front end, med høyre side vendt bilen. Gripe inn sveiven med høyre hånd, ta tak det så fingrene er på toppen av håndtaket. Hold tommelen vekk fra grepet ditt, og lettvint det under håndtaket.
4

Drei kranken i mot klokka opp til toppen (der de bøyde akselen peker oppover). Returner sveiven til sin opprinnelige posisjon og gi det en ny vending.
5

Har din assistent utgivelsen choken og slå av tenningen i på-posisjonen. Drei kranken enda en omdreining, og motoren skal starte. Hvis den ikke gjør det, ikke returnerer sveiv til sin opprinnelige stilling til tenningen slås av.
6

Ta sveiven fra motoren når den har startet. Kick fra motoren vil sannsynligvis ha flyttet den ut av drivakselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98375.html

Previous:
Next:

Antique Cars