Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Forskjellige stiler av lyskrysset Seerne

Trafikklys seere er funnet på klassiske biler med store svømmeføtter, og andre biler med ornamenter eller hogge topper som blokkerer førerens sikt en trafikk signal. Disse seere er spesielt gunstig for høye førere som må ellers bøye seg og kjeltring sin hals for å se lyskrysset. Lyskrysset seere kommer i forskjellige stiler og former og bruke speil for å reflektere et trafikklys i en vinkel sjåføren kan se. Skru Innlegg

Mange lyskryss seere montere på dashbordet eller dørhåndtaket med en enkelt skrue. Noen generiske versjoner montere på en strek, mens andre modeller er laget spesielt for et bestemt kjøretøy. Når du vurderer en skrue montert lyskrysset viewer, lese på emballasjen for å være sikker på at det fungerer for den bilen du skal kjøre.
Magnetic

Trafikklys seere med en magnetisk base feste til metall av bilens dør eller vindu ramme for å holde tilskueren på plass. Du kan kjøpe en seer som kommer med en magnetisk base allerede festet, eller du kan kjøpe den magnetiske basen separat. Så, hvis du er en sjåfør som er skeptisk til å skru lyskrysset betrakteren inn i dashbordet, så du kan feste den til en magnetisk bunn. Ved hjelp av magnetisk-baserte lyskryss seere er mer begrenset siden du må montere dem på metall deler av bilen, og dermed eliminere det meste av dashbordet området.
Sugekopp

Trafikklys seere med sugekopper fungerer likt til GPS-enheter på et dashbord. Den seer har en silikon sugekoppen på bunnen, og det holder seg til en glatt skive som er montert på dashbordet. Lyskrysset seere med sugekopper har fordelen av å være lett fjernes, men de trenger ikke holde seg godt uten de glatte plater. Noen versjoner er laget for å brukes på frontruter snarere enn instrumentbord.
Materialer

De fleste lyskryss seere er laget av krom og speil i ulike former. En halv sirkel form er mest brukt, men en full sirkel og en halvmåne er andre figurer du kan finne i lyskryss seere. Noen seere er laget av andre materialer, som for eksempel plast eller malt metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98623.html

Previous:
Next:

Antique Cars