Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hva var forskjellen mellom Ford Model T og modell B?

The Ford Motor Company er en amerikansk bilprodusent første grunnlagt av Henry Ford i 1903 med kapital reist fra venner og naboer. Mellom 1903 og 1932 Ford Motor Company lansert en rekke biler, hver gitt en sekvensiell alfabetisk brev betegnelse, fra Model A til modell T. Selv om Model B ikke er så godt kjent som det er mer populært fetter, Model T, det er et eksempel på et tidlig ford «alfabet» bil. Innledning

andre kjøretøy som Ford Motor Company produsert, Modell B, ble introdusert i 1904. Ford produserte 1865 Modell B i løpet av det første året av produksjonen. Model T ble først introdusert i oktober 1908 og var det eneste kjøretøyet som tilbys av Ford i 1909. I løpet av det første året med produksjon, produsert Ford 17771 Model Ts.
Produksjon Kjør

Modell B produksjon liv ble kort i forhold til modell T. Det ble bare produsert 1904-1906, da den ble erstattet av lavere kvalitet Model K. I 1932 introduserte Ford en oppdatert versjon av Model B som ble produsert frem til 1935. Model T ble produsert uavbrutt fra sin introduksjon til 1927. I 1915 Ford feiret produksjon av en million Model T.
Marketing

Ford Modell B var utformet som en high-end, luksus touring bil. Det inneholdt sitteplasser for fire passasjerer og hadde en tre og messing aksent kroppen. The Model B var en kostbar bil, selger for $ 2000 da den ble introdusert. Model T var pålitelig, slitesterk og rimelig. Med en innledende kostnad på bare $ 850, var Model T en av de første virkelig rimelige biler, bidrar til dens popularitet.
Produksjon Details

Ford Model B led fra en ganske kort produksjon kjøre, og den eneste utviklingen av bilen kom i løpet av sin re-release i 1932. Den opprinnelige 1904 Modell B hadde en fire sylindre i rekke, bensinmotor som produserte 24 hestekrefter. Den oppdaterte Model B hadde to versjoner, en grunnleggende fire-sylindret modell som hadde en oppdatert motor fra den nylig gjenutgitt Model A, og en versjon med en kraftigere åtte-sylindret motor som tilbød 65 hestekrefter. Modellen T mottatt svært få endringer i løpet av sin produksjon kjøre. Det fikk elektrisk lys i 1915, en svart, snarere enn messing, radiator shell i 1916 og el-start i 1919. Starten i 1919, begynte Model T til å se en rekke oppdateringer og designendringer, både mekanisk og visuelt. Model Ts laget før 1919 er kjent som veteran biler, mens de som er produsert etter 1919 er kjent som vintage.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98591.html

Previous:
Next:

Antique Cars