Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Slik gjenoppretter en 1976 Beetle Convertible

The 1976 Beetle cabriolet er en svært ettertraktet modell av VW samlere. Bare så mange vil få muligheten til å gjenopprette en 1976 Beetle cabriolet og når de blir tilgjengelige de er raskt kjøpt av vie fans av merkevaren. Konvertible Biller er det samme som sine sedan kolleger, men med noen strukturelle endringer. Gjenopprette en klassisk kabriolet Beetle tar en kombinasjon av reparasjon kunnskap, deler og et godt arbeidsmiljø topp å være vellykket. Du trenger:
Nøkler
Ratchet
Sockets
Håndverktøy
bajonettsag
Grinder
Mig sveising
Floor panner
Heat kanaler
Primer male
Vis flere instruksjoner
en

Park bobla i et verksted som har tilgang til verktøy, lys og ventilasjon. Fjern dørene med skiftenøkler å skille dørkarmer fra hengslene og satt bort til den er klar til å prep for reparasjon og maling.
2

Separat kroppen fra rammen på hver festebrakett foran og bak . Festene er plassert på varmen kanaler på forsiden og brannmur bak baksetet.
3

Hev kroppen av rammen på bilen og satt på bakken borte fra arbeidet område. Fjern de gamle varme-kanaler og bak brannmur dekker. Bruk en stikksag for å skjære bort rustne mounts å få helt ned til røret ramme forsamlingen.
4

Skjær både gulv panner fri fra tube ramme, foran varme kanaler og bak brannmur mount. En jeksel eller plasma cutter kan skjære rundt utsiden av det gamle gulvet panner. Kast den rustne materialet riktig.
5

Skjær de gamle varme-kanaler utenfor rammen ved hjelp av vinkelsliper eller lommelykt. Slipe ned alle klippekanten før den blir malt tilbake nok til å installere det nye gulvet panner uten overlappende metall.
6

Sveis en passasjersiden og førersiden gulv pan til rammen med en Mig sveiser. Monter to nye varme-kanalene ved fronten av bilen ved hjelp av sveiser til å holde dem på plass. Grind alle sveiser og gulv panner å forme.
7

Løft kroppen og legg den tilbake på berømmelse. Foreta justeringer i det nye gulvet panner å pare kroppen til den restaurerte rammen. Fest Beetle kroppen tilbake på rammen ved å stramme festeskruene gjennom monteringsbrakettene å sikre kropp og ramme sammen. Fest førersiden og passasjersiden dører til kroppen med skiftenøkler til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98598.html

Previous:
Next:

Antique Cars