Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan Antique Hjullagre

Ekte antikke hjullager ble laget av mørk eik, og vanligvis hadde en messing montering på veden slutten. Antikke hjullager er naturlig slitt, med groper i tre og rust eller slitasje på messing deler av lageret. Modern-day hjullager er laget av rustfritt stål. Rustfritt stål er svært holdbar, men det finnes måter å gi hjullagre at alderen eller antikk utseende. Du trenger:
Kjemisk røyk maske
Newspaper
kobber eller bronse farge spraymaling
Gull og rødbrun spraymaling
plast engangshansker
akryl svart maling
Gamle fille
White rocks
Garden hoe
Sandblaster
Carpenter benken klemme
Protective vernebriller
Tack klut
Rusting kjemikalier
Eddik
Plast sprayflaske
Bordsalt
Salt spray
Vis flere instruksjoner
en

Før du blir, åpne opp vinduene for riktig ventilasjon og sette på en kjemisk røyk maske. Spre avisen ned på et flatt underlag bordet slik at kulelagrene ikke rulle av overflaten. Ved hjelp av kobber eller bronse farge spray maling, male hjullagrene. Ikke mal hele lageret - bare deler - for å gi inntrykk av rust eller slitasje. Spray på kobber eller bruke en blanding av gull og rødbrun spray å ligne rust.
2

Sett på plast engangshansker, deretter dyppe fingeren inn billig akryl svart maling (den typen du finner i en dollar eller landhandel) og gni den over hjullagrene. Før malingen tørker helt, tørk av maling i stålet i seksjoner med en gammel fille for å gi lagrene og antikk utseende.
3

Bury antikke hjullager i skitt og la dem i bakken for et par uker. Ta en hage hakke og grave i skitt ca 1/2 fot. Plasser hjullagrene sammen i en ryddig haug, slik at de ikke får tapt i skitt og dekk med skitt. Merker den delen hvor de er gravlagt med hvite steiner.
4

sandblåse antikke hjullager til alder dem. Først plasserer lagrene i mellom en snekker benk klemme. Kontroller at klemmen er stramt slik at lagrene ikke flyr opp og treffer deg eller noen andre i rommet i ansiktet.
5

Ta på beskyttende øye beskyttelsesbriller før sandblåsing, deretter sandblåse i seksjoner på lagrene for å gi en slitt eller ripete utseende. Fjern eventuelle stål støv eller scrapings med en tack klut. Plasser lagrene på bakken innen en inneholdt området og sandblåse de bærende biter hvis de er for små til å bli plassert mellom en arbeidsbenk klemme
6

Bruk ruster kjemikalier som finnes hjemme forbedring butikkene;. Suge lagrene i kjemikalier, etter produsentens anvisninger. Disse typer av kjemikalier er svært etsende. Som et alternativ til sterke kjemikalier, spray en tåke av eddik fra en plast vann flaske på lagrene. Dryss salt eller spray saltsprut funnet på malingsprodusenten eller metall verksteder på lagrene og la dem sitte i noen dager. Hold misting stålet av og på for å holde det fuktig til ønsket resultat er oppnådd. Sluttresultatet skal være en orange-rød rust farge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98432.html

Previous:
Next:

Antique Cars