Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Den gjennomsnittlige bilen Auksjonspriser

Det finnes tre forskjellige typer bil auksjoner: Forhandlere bare, open-to-the-offentlige og samleren biler bare. Den gjennomsnittlige prisen på biler på disse auksjonene avhenger av en rekke ting, og varierer fra så lite som en dollar til millioner. For å finne en bestemt bilens anslått verdi på auksjon referere til en etter at markedet bil guide som "Black Book." Økonomi

Akkurat som hjemme verdier, kan den gjennomsnittlige prisen på biler svinge avhengig av økonomien. I en ned økonomien forhandlere kun auksjoner selge biler for drastisk lavere enn markedsverdien. I open-to-the-offentlige og solfangeren bil auksjoner prisene vil stige og falle avhengig av tilstanden i økonomien.
Tilstand

Den gjennomsnittlige prisen på biler på auksjon avhenger også sterkt av tilstanden. En mint condition solfangeren bil kan selge for hundretusener av dollar, eller den samme bilen i dårlig forfatning kan selge for bare noen få tusen. Noen ganger forbedringer liker rørt-up maling og lappet opp interiøret kan tilføre verdi, men tilpassing som maleri flammer på siden kan lavere verdi fordi det er for personlig. For forhandlere-bare og open-to-the-offentlige auksjoner, kan kjørelengde drastisk endre verdien av en bil også.
Sjeldenhet

bilprodusent, Duesenberg, bare produsert biler 1913-1937 så de er veldig sjelden forårsaker sine priser på auksjon for å være alt fra $ 300.000 til mer enn $ 1 million. Selv de rustne og revet likene av Duesenbergs kan selge for flere hundre tusen dollar. På den andre ytterligheten, har en Ford Taurus blitt masseprodusert i mange år, slik at de ikke går for mye penger på auksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98552.html

Previous:
Next:

Antique Cars