Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan lære å skifte en Ford Model A

Ford Model A sin girskift er en tradisjonell "H"-konfigurasjon. Midtstilling, der girspaken er løs, er nøytral. Første gir er nådd ved å bevege girkontrolleren til venstre og ned til bunnen av den venstre side av H. andre gear er nådd ved å bevege girstangen til høyre og opp til toppen av den høyre side av H , og tredje gir nås ved å flytte girspaken rett ned fra andre. Omvendt er funnet på den øverste plasseringen på venstre side. Instruksjoner
en

Start Ford Model A motor og la den gå som du trykker inn clutchpedalen --- venstre pedal ved siden av brems --- helt ned med venstre fot. Så, forutsatt at du har til å komme seg ut av en innkjørsel, flytt girspaken til venstre og deretter opp. Løft forsiktig din venstre fot ut av clutch mens det legges press på gasshåndtaket med høyre fot. Bilen vil gå bakover.
2

Brems Model A stoppet opp og igjen trykk ned kløtsjpedalen. Ta med girspaken rett ned i første gir posisjon --- nederst på venstre side av H-konfigurasjon --- og pent brukt gass og la ut clutchen. Bilen vil begynne å bevege seg fremover. Første gir er for lav hastighet.
3

La bilen for å få fart, og som det er i bevegelse, trå inn clutchen og flytte girspaken opp og til høyre over midten av H-konfigurasjon og opp igjen inn i andre gir posisjon på toppen av høyre side av H. La ut clutchpedalen og la bilen å fortsette å vinne hastighet.
4

Trå koplingsspaken igjen som bilen får mer fart og bringe girspaken rett ned høyre side av H-konfigurasjon til tredje gir. La ut clutchen. En gang i tredje, modell A er satt for åpen road kjøring.
5

Brake til en stopp med høyre fot, og trykk ned kløtsj med venstre og flytt girspaken tilbake til første gear stilling på bunnen av den venstre side av H-konfigurasjonen. Når du kan gå videre, løfte føttene opp fra clutch og brems og gjenta prosessen med å flytte gjennom girene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98573.html

Previous:
Next:

Antique Cars