Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Antique Cars >> Content

Hvordan Bead Blast Ditt Barrel

Bead sprengningsarbeid er en prosess som ligner på sandblåsing. Små glassperler blir brukt som sprenging media i stedet for sand. Glassperler blir skutt på overflater ved høye hastigheter, og eksploderer ved støt. Handlingen polerer overflaten, i stedet for å forårsake abrasjon. Bead sprengningsarbeid er det perfekte valget for å fjerne maling fra en delikat substrat, korrosjon fra 3D-overflater, eller fjerne bluing på metall forårsaket av sveising. Du trenger:
Portable lufttilførsel i stand til 120-150 scfm. (Følger kubikkfot per minutt)
Bead blast media tank, slanger og sprenging dyse
Glass perle sprengningsarbeid media
Miljøvennlig kontrollert sprengning rom.
Sikkerhet klær og utstyr inkludert cover-alls, hansker, fulle ansikt respirator.
Vis flere instruksjoner
en

Koble slangene mellom lufttilførsel og blast media tank. Koble blast media slanger og blast munnstykke til den andre enden av maskinen.
2

Fyll blast media tank med glass perle blast media. Glassperler er tilgjengelig i ulike slipende karakterer, så les produsentens litteratur nøye og velg riktige medier.
3

starte opp lufttilførsel og bringe systemet opp til arbeidstrykk. Test media dyse og sørge for at blast media spruter ut av munnstykket riktig.
4

Plasser fat eller annet objekt for å bli sprengt i miljømessig kontrollert rommet, sammen med eksplosjonen media slange og munnstykke . Glasset perle sprengningsarbeid media skaper en tett silika sky, som en ren støv storm, i løpet av sprengningsarbeid prosessen. Av denne grunn er sprengningsarbeid utført i et lukket rom som vil fange støv, eller i en eksplosjon kammer messe.
5

direkte munnstykket på fat, trekke på avtrekkeren og begynne sprengningsarbeid. Flytt munnstykket frem og tilbake på samme måte som du ville bruke en boks med spraymaling. Sprengningsplanene media vil rense overflaten nesten umiddelbart. Derfor forlater dysen på ett sted kan skade det underliggende substrat. Flytt munnstykket frem og tilbake over overflaten av gjenstanden med en feiende bevegelse inntil all skitt, maling eller rust er fjernet fra overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/antique-cars/98621.html

Previous:
Next:

Antique Cars