Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan endre eierskap med en POA på DMV i Roanoke, VA

En fullmakt (POA) tillater en person å handle på vegne av en annen person. Det er vanlig brukt i tilfeller hvor noen er syke eller ikke har evnen til å ta avgjørelser, men det kan også gjøres for enkelhets skyld, for eksempel hvis noen reiser mye og ønsker å gi en annen person makt til å betale regninger og håndtere økonomi .. Virginia Department of Motor Vehicles, inkludert DMV kontoret i Roanoke, gjør at en person med fullmakt til å overføre eierskapet av et kjøretøy på vegne av noen andre. Overføringen er mye som den normale omsetning av et kjøretøy, men bevis på POA er nødvendig. Du trenger
DMV fullmakt (VSA 70)
DMV Søknad om kjøretøyets registreringsnummer Refund Form (FMS210) - valgfri
Fullmakt dokumentasjon
Bil tittel
Bilskilt
Vis flere instruksjoner
en

Record eierskifte informasjon om bilen tittelen. Kjøp og salg parter må notere bilens kilometerteller lesing i oppdraget delen av tittelen, og hver av partene må signere og fylle ut navn og adresser på tittelen. DMV anbefaler, men krever ikke at signaturene være sertifisert. Mengden av salg eller «veldedig gave" bør også tas opp på tittelen.
2

Fyll ut DMV fullmaktsskjema (VSA 70) og sende den til DMV kontorist med bil tittel . Ekspeditøren kan be om bevis på fullmakt og lage en kopi av signert og attestert fullmakt dokumentasjon.
3

Betal titulere gebyr. Personen ta besittelse av kjøretøyet må betale en avgift til tittelen bilen. DMV vil akseptere kontanter, sjekk, postanvisning, debetkort eller kredittkort. En tittel vil bli sendt til den nye bileieren.
4

Return gamle bilskilt. Platene på bilen som endret eierskap trenger å bli gitt tilbake til DMV. DMV kan refundere en del av påmeldingsavgiften dersom det er seks eller flere måneder igjen på registrering på tidspunktet for salg. Send inn en søknad for kjøretøyets registreringsnummer Refund Form (FMS 210) til kontorist om refusjon.
5

Ring forsikringsselskapet. Kjøp partiet må ha forsikring på kjøretøyet og selgende part skal avbryte bilens politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79643.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale