Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan betale skatt på Private Brukte Bil tilbud

De fleste stater krever at du betaler en omsetningsavgift etter å kjøpe en brukt bil fra en privat selger . Vanligvis kan du forvente å betale skatt når du besøker din statens avdeling av motorvogner å registrere bilen for nye bilskilt i ditt navn. Den nøyaktige prosess vil variere avhengig av tilstanden . For eksempel , i California , er du pålagt å besøke en avdeling av motorkjøretøyer kontoret innen 10 dager etter salget og betale en forbruksavgift som er basert på omsetningsavgift av California fylket du bor i. I Illinois , har du 20 dager til å betale en forbruksavgift som er basert på årsmodell på bilen hvis bilen koster mindre enn $ 15 000 eller på salgsprisen hvis du har betalt mer enn $ 15.000. Instruksjoner
en

kjøpe bilen fra privat selger og ta en signert kopi av tittelen overfører eierskap av bilen for deg . Salgsprisen på bilen skal være oppført på tittelen .
2

Kontakt det lokale kontoret til statens DMV for å bekrefte at du er pålagt å betale merverdiavgift på kjøp av bruktbil . Gå videre til neste trinn hvis du er pålagt å betale skatt .
3

Besøk DMV og presentere tittelen for bilen. Fortell ekspeditøren du ønsker å betale moms på kjøpet. Ekspeditøren skal beregne avgiften for deg. Betale gebyr for å fullføre transaksjonen, og ta vare på kvitteringen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79634.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale