Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan finansiere en bil fra en privat selger

Komme finansiering for et billån krever nøye shopping for å få best mulig rente. Men sikre en auto lån, selv med dårlig kreditt er relativt enkelt fordi bilen fungerer som sikkerhet på lånet. I tillegg vil kjøpe en bil fra en privat selger spare deg for mye penger, som bilforretninger inkluderer dyre påslag i prisen på bilene de selger. Instruksjoner
en

Sjekk med banken hvor du holder din brukskonto eller sparekonto. Prøv å søke på en kreditt union hvis du er kvalifisert. Credit fagforeningene tilbyr ofte lavere rente og minimale avgifter for finansielle kjøretøyer som lån. Spør en agent for utlån på din bank institusjon om hva slags rente de kan tilby på en privat fest billån. Du må kanskje fylle ut en søknad for å få en nøyaktig rente tilbudet.
2

kontakt andre auto lån selskaper og sammenligne renter, selv om banken eller Credit Union tilbyr deg et billån. Prøv å sjekke med din store kredittkortselskaper for å se om de tilbyr auto lån. Utenfor auto långivere kan tilby deg en lavere rente eller bedre tilbakebetaling vilkår på lånet. Bruk bedre betingelser fra flere långivere som brekkstang til å reforhandle billån i banken din.
3

Søk om et kredittkort. Med mindre du kjøper en splitter ny bil, vil mange kredittkort har en høy nok grense for å dekke bil kjøp. Handle for kort som har svært lav eller null prosent rente. Disse prisene vil være innledende, så planlegger nedbetalingsplan med renteendring i tankene. Vurdere å overføre balansen av kortet du brukte til å kjøpe bilen til en lavere pris kort hvis du trenger en lengre tilbakebetaling tidsplan for bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79626.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale