Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Private salg bil lover i California

En privat salg, noe som er en transaksjon mellom to individer snarere enn med alle lisensierte virksomhet, er en av de enkleste måtene å kjøpe eller selge en brukt bil. Men privat salg er ikke helt uregulert av regjeringen. I California er det visse juridiske krav for både kjøpere og selgere i slike transaksjoner. Salg vs Transfer

Ifølge lovene i California, helst et kjøretøy endrer eierskap transaksjonen er referert til som en overføring. Dette gjelder arv, gaver og private selgere alike. Derfor, uansett hvor mye kjøperen betaler for en bil i et privat salg, herunder i tilfeller hvor ingen penger skifter hender, lovene for et kjøretøy overføring fortsatt gjelder.
Vehicle Tittel

En av de sentrale lovene til California kjøretøy overføringen er å overføre tittelen fra den opprinnelige eieren til kjøperen. For å gjøre dette, må begge parter signere på baksiden av den opprinnelige California tittelen, som også inkluderer en plass til å liste bilens kjørelengde. Hvis den opprinnelige tittelen er tapt eller mangler, vil selgeren ha for å søke om en ny tittel gjennom California DMV før du fullfører salget.
Transfer Fee

Kjøperen må ta den ferdige tittelen til en California DMV kontoret for å betale overgangssum. Per mars 2010 er California kjøretøy overgangssum 15 dollar. DMV vil da sende en ny tittel med den nye eierens navn til kjøperens hjemmeadresse.
Smog Inspection

I de fleste tilfeller må kjøper presentere en smog inspeksjon når du søker om tittelen overføringen. Det er selgers ansvar å gi kjøperen med en smog inspeksjon sertifikat som er mindre enn 90 dager gamle. Attesten må fortsatt være innen 90 dager blir utstedt når kjøperen besøker DMV.
P Det er flere tilfeller der California loven ikke krever en smog inspeksjon sertifikat for et privat kjøretøy salg. Disse inkluderer overføringer av hybrid eller elektrisk kjøretøy, biler fra modellår 1975 av tidligere, dieseldrevne biler og biler som bruker naturgass som brensel og veie mer enn £ 14,001. Når en bil blir overført mellom nære familiemedlemmer, er det også behov for en smog inspeksjon sertifikat.
Andre gebyrer

Etter et privat salg, må kjøperen også betale en registreringsavgift årsavgift og en forbruksavgift. Bruken skatt er basert på den nye eierens fylke og byen du bor. Registreringen er basert på den klasse og vekten av kjøretøyet, og vil automatisk overføre den nye registreringen i den nye tittel innehaverens navn. Den nye eieren vil få en ny registrering klistremerke, som må være festet til baksiden lisens plate.
Bilskilt

California lov mandater som bilskilt forbli på et kjøretøy som er solgt gjennom et privat salg. Hvis bilen har tilpassede plater, overføre de til kjøperen sammen med bilen selv. Kjøperen kan gjelde for nye bilskilt sammen med registreringen fornyelse og overføring, men dette vil kreve en ekstra avgift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79628.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale