Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan kjøpe en brukt bil i Colorado

Når du kjøper en brukt bil i Colorado , må du , ved lov, følge visse trinn. Du vil wan å følge andre trinn som er iboende til å kjøpe noe brukt bil eller som er basert på dine personlige preferanser og behov . Shopping

Bestem hvilke funksjoner du foretrekker, og hvor mye du kan bruke på bilen. Søke etter en bil gjennom lokale bilforhandlere , avisannonser og nettsteder . Ringe for å få informasjon om biler som oppfyller dine kriterier , og sette opp prøvekjøring . Det er lurt å sørge for å ha bilen inspisert av en mekaniker før du kjøper den .
Kjøp

Forhandle frem en pris med bilens nåværende eier eller forhandleren. Betale for bilen i avtalt måte , for eksempel med kontanter eller sertifisert sjekk . Hvis du kjøper gjennom en forhandler , kan du finansiere bilen om nødvendig. Hvis bilens eier har ingen lån på bilen og har tittelen , signere ham har tittelen over til deg .
Registrering

Du må registrere bilen umiddelbart på ditt fylke for automatisk registrering kontor. Du trenger også å få bilskilt . Avgifter er nødvendig for dette som varierer basert på saker som verdien av bilen. Du må også legge til at bilen din bilforsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79657.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale