Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan gjenopprette en tapt Car Tittel

States ulik den nøyaktige prosessen som kreves for tittelen erstatning, men går til staten motorvogn kontor med riktig identifikasjon og kjøretøy informasjonen vil tillate deg å erstatte tittelen når du fylle ut de riktige skjemaene. Forvent å betale en liten avgift, selv om stater som ikke tilbyr en umiddelbar tittelen har betalt mer for et "rush"-tittelen, noe som betyr at du kan være i stand til å motta den i løpet av noen dager hvis du betaler mer. Du trenger
Førerkort
registrering eller forsikring kortet med VIN
Vis flere instruksjoner
en

Har førerkort og bilens registreringsnummer hendig. Hvis du ikke finner din registrering, finne en forsikring kort som viser kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN).
2

Gå til motorkjøretøy kontor. Divisjon navn kan variere fra stat, for eksempel lisens kontor eller avdeling av motorvogner. Hvis du er usikker på hvor du skal gå, bruke statens motorvogn nettsted for å finne de riktige og nærmeste kontor (se Resource).
3

Tips en motorvogn representant du vil erstatte tittel. Representanten vil fortelle deg hvilke skjemaer du må fylle ut, hvis noen. Fylle ut skjemaene for å erstatte tittelen din.
4

Spør hvor lenge du kan forvente å vente på tittelen din hvis staten ikke tilbyr den øyeblikkelig. Finn ut om du kan bestille en rushed tittel for en høyere avgift, om nødvendig. Betal for tittelen, og motta den umiddelbart, eller vente til den kommer i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79656.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale