Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan du be om en donasjon av et kjøretøy

Ber om en bil donasjon kan gjøres på mange måter. Du kan spørre familiemedlemmer eller venner, søk kilder på nettet, ring samfunnstjeneste organisasjoner eller annonser på nettet eller i skolen. Hvis du er sjenert, kan du foretrekker å plassere en annonse i stedet for å ha direkte kontakt med andre. Instruksjoner
en

Legg inn en annonse på Craigslist. Siden Craigslist har en høy trafikkmengde, er noen nær ditt lokale område nødt til å se din annonse. Du kan bruke en overskrift som "Søker bil donasjonen." Deretter plasserer "$ 1" i den monetære området, siden en verdi kreves. Liste din by og plassere en annonse i "Beskrivelse" område av skjermen. For eksempel: "Jeg har funnet en ny jobb, men trenger transport. Please help." Du kan legge igjen ditt telefonnummer eller velge anonymitet når du mottar svar via e-post.
2

Snakk med din åndelige rådgiver. Spør om det er en komité som skulle håndtere bil donasjoner eller om hun kan være i stand til å hjelpe deg.
3

Legg inn en annonse på et universitetsområde. Studenter alltid vise oppslagstavler på høyskoler. Sjekk om du trenger for å få tillatelse fra en bestemt avdeling før du legger annonsen. Holde annonsen enkel. Du kan bruke fargede markører på papir for å spesifisere at du søker en bil donasjon og oppgi navn og telefonnummer.
4

Sjekk ditt lokale område for organisasjoner som godtar bil donasjoner. Se i telefonkatalogen for å finne telefonnummeret til slike organisasjoner, og kaller dem for å spørre om de utstede sin bil donasjoner til medlemmer av offentligheten som er i nød.
5

Ring din lokale, by eller samfunnet bygning eller avdeling av menneskelige tjenester. Spør om det er noen eksisterende programmer som vil hjelpe deg med en bil donasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79667.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale