Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan kjøpe en bil privat Out of State

Hvis du leter etter en hard-to-find kjøretøy eller bare en bedre pris, kan det gagne deg å gjøre dine innkjøp utenfor staten. Kjenn dine statlige lover før du gjør det. Hensyn

Før arrangere for et kjøp av en out-of-state kjøretøy, spør eieren av kjøretøyet å fakse eller sende en skannet kopi av tittelen, slik at du kan sikre at det er fritt for heftelser eller skade. Sjekk med din lokale Department of Motor Vehicles (DMV) før du går videre - du kan ikke være i stand til tittelen en restverdi tittel kjøretøy i staten uten å gå gjennom en lang inspeksjon prosessen. Spør DMV representant hvis staten tilbyr en midlertidig plate slik at du lovlig kan hente bilen for å kjøre hjem. Ellers må du ordne med transport.
Warning

Ta en mekaniker med deg før du fullfører kjøpet. En privat kjøper kan lyve, og du ville ikke ha regress. Avhengig av avstand fra hjemmet ditt, må du kanskje legge til rette for en mekaniker lokale til området for å møte deg under et passende tidspunkt for alle. Finn en lokal mekaniker butikk i området ved å søke på nettet - sjekk alle muligheter med Better Business Bureau (BBB.org) før du ringer. Sjekk prisene før du bestemme hvem du skal velge.
Betaling

Diskuter med selgeren hvordan han ønsker betaling. Enten det er kontanter eller sjekk, gjøre avtaler på forhånd. Ikke send et innskudd for kjøretøyet. Forlate et depositum for bilen person bare etter at du eller en mekaniker har sett bilen over. Få en kvittering og sørge for at den fastslår at bilen ikke vil bli solgt innen en bestemt tidsramme (så lenge du trenger for å komme tilbake og få det).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79640.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale