Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan få Titler attestert i Ohio

Under Ohio lov, må Ohio vognkort være attestert for en rekke transaksjoner som selger en bil eller overfører eierskap av eiendom, for å hindre svindel. For å ha en tittel attestert i Ohio, må du fysisk vises før en notarius publicus og registrere ditt navn. Du trenger
Legitimasjon
Vis flere instruksjoner
en

Finn et registrert notarius publicus. De fleste banker, postkontorer og funksjonærer av domstoler har en medarbeider som er registrert og kan notarize dokumenter. The Ohio statssekretær kontor opprettholder også en database over alle aktive notarius registrert med staten Notarius kommisjonen, sammen med utløpsdatoen for sin provisjon.
2

Presenter din legitimasjon til notarius publicus. Ohio Revidert kode krever at hver person til å presentere en offisiell legitimasjon når en tittel er attestert.
3

Fyll ut noe av den nødvendige informasjonen du trenger på tittelen. For eksempel, hvis du tilordner eierskap av et kjøretøy til en annen person, må du fylle ut den nye eierens navn og bilens kilometerstand.
4

Signer og skrive navnet ditt på baksiden av tittelen foran notarius publicus hvis du selger bilen.
5

Svar sannferdig når notarius publicus administrerer ed og bekreftelse av dokumentet. Notarius publicus vil spørre om du banne eller bekrefter at innholdet i dokumentet er sannferdig og korrekt og at du signerte det fritt. Notarius vil da signere, dato og påføre notarius segl på dokumentet for å attestere den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79669.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale