Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan Få Best Trade-In på Vans

Hvert år van eiere søker å få best mulig verdi for kjøretøyet sitt, men mange vet ikke hvordan du får det beste innbytte på varebiler. Dette er fordi varebiler har en unik plass i bilen markedet: De er høyt spesialiserte biler som faller i en bestemt kunde som er typisk familier. På grunn av dette, er det viktig å bruke noen viktige tips for å få best annenhåndsverdi for van din. Du trenger
Computer
Gule Sider
Vis flere instruksjoner
Å få klarhet
en

Gå til en datamaskin og logge på KellyBlueBook.com. Her vil innspill de nærmere på van for eksempel merke, modell, type, kjørelengde og hittil i størrelse opp hva verdien skal være på van din. Når du har fått et anslag basert på den nasjonale merverdiavgiften gjennomsnittet, og deretter skrive det ned.
2

begynne å ringe lokale bilen mange. Bruktbil mye ledere ofte går til bil auksjoner som er lukket for publikum for å kunne by på biler som selger godt i sine respektive marked. Spør dem om din van og gjeldende lokale etterspørselen etter van ditt for å få en idé om den lokale estimert verdi. Skriv dette tallet ned.
3

Rengjør van i alle mulige detaljer. Rene varebiler vil alltid hente et høyere bud enn varebiler som er skitne og ser neglisjert. En ren van kan du tjene flere tusen dollar mer enn en skitten en, så sørg for å rengjøre den grundig eller ta den til en detalj butikk før du lar en bil inspektør vurdere det.
4

Vær oppmerksom på prisen avvik mellom Kelly Blue Book verdi og verdien plassert på den lokale bruktbil masse. Vanligvis, i en forhandlingssituasjon du ønsker å bosette seg et sted mellom midten av de to verdiene, så vet dine tall og være forberedt på å grave i hælene på en fair trade-i verdi for å få best mulig avtale for van din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79622.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale