Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan ta over bilen betalinger ved hjelp av en juridisk dokument

Hvis du ønsker å kjøpe en bil og kjenner noen som ikke kan gjøre henne betalinger eller ikke ønsker det, kan du ta over hennes bil betalinger. Før forutsatt ansvar for noens bil betalinger, bør du ha et juridisk dokument utarbeidet. Dette er en god idé å beskytte deg i tilfelle at du betaler av bilen og deretter den andre personen tar det tilbake når den er betalt for. Det er en god ide å bruke et juridisk dokument for å ta over bilen betalinger - selv om du kjenner personen godt. Du trenger
Printer
tekstbehandlingsprogram
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt utlåner av bilen betalinger som du ønsker å ta over. Spørre om utlåner vil tillate deg å ta over bil betalinger. I så fall må du gjøre en kredittsjekk og signere de juridiske lånedokumenter skiftende over utbetalinger til ditt navn.
2

Bruk et tekstbehandlingsprogram, for eksempel Microsoft Word eller OpenOffice, for å skape din egen kontrakt for å overta bilen betalinger hvis utlåner ikke vil gjøre det for deg. Tittelen på kontrakten kan være "Assumption of Car Betalinger" eller noe lignende. Pass på å sette dette på toppen av kontrakten du lager.
3

List detaljene, eller legg igjen en plass for detaljer, på den personen som i dag har bil betalinger og den personen som ønsker å overta kontrakter. Du kan referere til dem som "selger" og "kjøper". Husk å oppgi navnet og adressen til hver av partene.
4

Inkluder detaljer om bilen, som for eksempel merke, modell og VIN nummer. Også detalj som den nåværende utlåner er, hvordan personen tar over utbetalingene vil gjøre betalinger, hvor mye utbetalingene er, hvordan tittelen vil bli levert når bilen er nedbetalt, og hva skjer hvis den nye personen som standard på betalinger. Også inneholde informasjon om forsikring, siden bilen vil forbli i den opprinnelige selgerens navn før nedbetalt, vil selgeren ha forsikringen. Vanligvis vil selger inkludere dette beløpet til den månedlige betalingen beløp.
5

Ta to kopier av kontrakten til en notarius publicus. Har både selger og kjøper signere kontrakten foran notarius. Notarius vil være vitne til signering og sertifisere kontrakten. Hver av partene skal beholde en kopi av kontrakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79623.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale