Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Slik beskytter du deg når selge en brukt bil

Ulike svindel målrette private selgere i dagens bilsalg markedet. I tillegg vil du måtte forholde seg til fremmede kjører bilen og ringer telefonen. Ta de nødvendige skritt for å beskytte deg mot rip-off bilkjøp. Du kan lage håndtere fremmede mer komfortable og opprettholde personvernet. Vite hva slags betaling for å akseptere, hvor du kan finne en midlertidig telefonnummer og finne den beste måten å møte med potensielle kjøpere før du annonsere din bil for salg. Instruksjoner
en

Vurder å sette opp et midlertidig telefonnummer for å bruke for din bil reklame. Gå til Google Voice nettsted for å finne ut om dette alternativet er gunstig. Google Voice tilbyr en gratis, nettbasert telefonnummer som videresender innkommende samtaler til din mobil eller hjemme telefon -. Du kan blokkere numre og stoppe viderekobling når du vil
2

Ring din lokale avdeling av Motor Vehicles (DMV). Finn ut hva privat bil salg dokumenter og krav forfaller på din del for å fullføre salget. Har alle papirene klar før annonseringen bil for å eliminere behovet for fremtidig kontakt etterpå.
3

Bestem hvor du skal møte potensielle kjøpere for prøvekjøring. Husk at din adresse er på bilens tittel, men hvis du føler deg ubehagelig å ha folk kommer hjem til deg, planlegger å møte dem i dagslys i en offentlig, område med mye trafikk.
4

Go med potensielle kjøpere på prøvekjøring. Ta mobiltelefonen med deg, og hvis du føler deg ukomfortabel, ring eller tekst en venn. La noen vite at du møte med en fremmed og sørge for at personen skal holde telefonen i nærheten i tilfelle du støter på et problem.
5

bare akseptere kontanter eller en bank sjekk for salg din. Møt kjøperen i person til å utveksle papirarbeid. Bekreft midler før du overfører tittelen.
6

Ikke ringe banken telefonnummer oppført på bank sjekk. Slå opp nummeret selv for å sikre legitimitet. Dersom banken er stengt, ikke fullføre salget til banken er åpen og du har kalt for verifisering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79642.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale