Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan skal legges til et kjøretøy tittel

Legge til et navn i et kjøretøy tittel er vanligvis en enkel prosedyre som krever en moderat mengde papirarbeid og underskrift av den andre eieren av bilen. Men lover variere fra stat, så det er viktig å finne ut den eksakte bestemmelser der du bor. Mest sannsynlig vil hele prosedyren krever bare noen få minutters arbeid, selv om du kanskje må vente flere uker for en ny tittel som skal utstedes. Du trenger
Gamle tittelen
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt din lokale Department of Motor Vehicles (DMV) for å bekrefte den nøyaktige prosedyren i staten. Det kan være så enkelt som bare å signere på baksiden av tittelen med ekstra navn, eller det kan kreve mer innsats. Connecticut, for eksempel, har en enkel prosess som innebærer å legge signaturen og fylle ut et nytt påmeldingsskjema.
2

Få tillatelse fra lienholder til overgangen fra en enkelt eier til felles eierskap hvis pengene er fortsatt skyldte på bilen. Den lienholder har ofte privilegium å refinansiere lånet i denne situasjonen.
3

Spørre om ekstra papirarbeid du må fylle ut for å fullføre denne prosessen når du har signert på baksiden av tittelen . Det er vanligvis nødvendig for den andre eieren å signere tittelen også.
4

Ordne å ha bilen din forsikring dokumenter oppdatert for å samsvare med navnet på tittelen. For eksempel er dette trinnet kreves i Nevada, der navnene må matche eller DMV vil ikke behandle forespørselen.
5

betale nødvendige avgifter, vanligvis inkludert avgifter for en ny tittel og nye registreringsdokumenter . New York, for eksempel, krever en helt ny registrering for å legge til et navn til en tittel, inkludert alle tittel, plate og registrering avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79617.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale