Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan selge en bil i Pennsylvania

Selge en bil i Pennsylvania krever en notarius å fullføre overføringen av eierskap. Så lenge bilen blir solgt har en Pennsylvania tittel, er prosessen grei og enkel for selgeren. Før annonseringen bilen for salg, sørge for at du har din Pennsylvania tittelen. Hvis du ikke har det, kan du bestille en fra din lokale Department of Transportation (DOT) kontor. Annet enn dette problemet, ikke Pennsylvania ikke vurdere avgifter for å selge et kjøretøy. Instruksjoner
en

Rengjør bilen og ta bilder av det å inkludere med salg annonse. Bruk nettsteder som din lokale Craigslist nettstedet, PennLive, eller eBay Motors å annonsere bilen din. Inneholde viktige opplysninger om kjøretøyet, for eksempel året, merke, modell, nivå, kjørelengde og generell tilstand.
2

Ikke signere tittelen før du er foran en notarius. Skriv ut navnet ditt i "Seksjon A" på baksiden av tittelen. Kjøperen vil også måtte signere foran en notarius.
3

Sjekk eksakt kjørelengde på bilen du selger og legge inn nøyaktig avlesning i "avsnitt A" delen av tittelen hvor angitt.
4

Lag en regning for salg for dine egne poster og beskyttelse. Pennsylvania skatter den nye eieren på fastsatt markedsverdi, ikke den faktiske kjøpesummen. Type eller hånd skrive et notat om all relevant informasjon om bilen, både navn og kjøpers navn, dato for salg, og at bilen er solgt som den er. Begge parter har undertegnet notatet og beholde en kopi.
5

Logg foran en notarius å fullføre overføring av eierskap. Du og kjøperen kan gå til en lokal DOT kontoret sammen for å fullføre overføringen.
6

Fjern alle elementene fra bilen, inkludert forsikring og registrering informasjon. Ta plater av bilen og returnere dem til en DOT kontoret så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79645.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale