Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan søke etter en tapt Vehicle Title i Michigan

Hvis du lager planer for å kjøpe eller selge et kjøretøy og bilens tittelen er tapt, lemlestet, eller ødelagt, må bilens eier søke om et duplikat tittelen før salget blir gyldig . Prosessen for å erstatte en tapt kjøretøy tittelen varierer fra stat til stat. I staten Michigan, for å erstatte en tittel, må bileiere fylle ut og undertegne et duplikat tittel søknad og betale en duplikat tittel gebyr. Du trenger:
Førerkort eller statlig ID-kort
registrering kortet
$ 15 duplikat tittelen gebyr
Vis flere instruksjoner
en

Gå til en Michigan sekretær of State (SOS) avdelingskontorer. Alle eiere notert på bilen tittelen er pålagt å gå til kontoret for å signere duplikat tittelen søknaden. Hvis det ikke er mulig for alle eiere til å gå, bør en Oppnevning av Agent fylles ut. Denne formen gjør at oppnevnt person til å undertegne på vegne av de andre eierne.
2

fylle ut og signere et duplikat tittel søknad og spørreskjema. Det er en $ 15 gebyr for duplikat tittelen. Du vil også trenge førerkort eller statlig ID-kort for å vise riktig identifikasjon. Du kan bli pålagt å gi registrering for å vise bevis på kjøretøyet eierskap.
3 p Hvis det er aktuelt, angir i duplikat tittelen applikasjon som du ønsker å legge en sikkerhet interesse. Hvis du ønsker å fjerne en sikkerhet interesse, sende en uttalelse til SOS avdelingskontor at det er avsluttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79631.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale