Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan kjøpe en bil på kort salg

Kjøpe en bil på en kort salg betyr at du betaler selger mindre enn hva han eller hun skylder til utlåner . En selger bak i bilen betalinger og muligens overfor repossession kan være motivert til å selge bilen til deg for mindre enn lånebeløpet. Som kjøper har du lite å bekymre seg for i en kort salg , så lenge du får klar tittel - det er selgeren som må gjøre en avtale med långiver for å få en kort salg godkjent. Du trenger
Cash
Vis flere instruksjoner
en

plassere annonser på Craigs liste og i lokale aviser som tilbyr å kjøpe biler på shortsalg . Har penger til å kjøpe bilene direkte. Lær alt du kan om dagens markedsverdi av alle kjøretøy du er interessert i å kjøpe.
2

Arbeid med selgere som må overbevise sine långivere til å tillate den korte salg . Dette kan bety å plassere kontanter for kjøpet i en sperret konto . Escrow instruksjoner må inkludere det faktum at når sperret stenger , vil du motta full og klar tittel .
3

Betal avtalt pris så snart som utlåner OKS den korte salg . Vær sikker på at prisen er den en avtalt til - hvis ikke, tilbake ut av avtalen . Vær sikker på at du får fulle tittelen i ditt navn alene på den tiden bilen er betalt for .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79635.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale