Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvor mye er en 2001 Mercedes CLK 320 Worth?

En av de mer populære Mercedes-Benz sport luksusbiler har alltid vært CLK-modellen. Verdien av disse bilene fortsetter å holde seg godt sammenlignet med andre biler, og videresalg markedet for CLK-serien er sterk. Mercedes har to versjoner av CLK-serien, en kupé og en kabriolet, begge like fullpakket med den overdådige komforten og styling som har blitt en av Mercedes-Benz varemerker. Verdi

Når forsker brukte kjøretøy priser, er det tre ulike verdier å vurdere: annenhåndsverdi, den private part salgsverdi og Retail Purchase Value. Prisene mellom disse tre kategoriene kan være vesentlig forskjellig. En 2001 Mercedes CLK-320 Coupe i meget god generelle fysiske og mekaniske tilstand med 95.000 miles bør ha en handel i verdi på ca $ 5900, en privat fest salgsverdi på om lag $ 7700, og kjøpet verdi på ca $ 10300. Det konvertible Cabriolet-modellen av 2001 Mercedes CLK-320 i samme tilstand bør ha en handel i verdi på ca $ 8400, en privat fest salgsverdi på om lag $ 10 100 og en Retail kjøp verdien av ca $ 13350.

Typer

I 2001 produserte Mercedes to forskjellige versjoner av CLK-320, en kupé og en cabriolet. De to bilene er nesten identiske på alle måter, bortsett fra den motoriserte konvertible toppen på Cabriolet-modellen.
Egenskaper

Mercedes er kjent for sine rike funksjoner og luksus styling, og 2001 CLK-320 er intet unntak. Både coupe og cabriolet dele disse alternativene: Automatic Transmission, Bakhjulsdrift, Slip /Traction Control, Integrert Alarm System, Full-Sized reservehjul, 4-Wheel Anti-bremser, Cruise Control, Integrert garasje døråpner, Air condition, Bose lydsystem med AM /FM-radio og CD-spiller, Servostyring, GPS navigasjonssystem, Powered Memory Seter, dørlåser, Dual front-og sidekollisjonsputer, Premium Wheels og en Telescoping Steering Wheel.

Identifikasjon

Skille mellom Coupe versjonen og Cabriolet cabriolet versjonen av 2001 Mercedes CLK-320 er svært enkel. Den Cabriolet-stil bilens konvertible soft toppen gjør det enkelt å skille hvis taket er oppe, og hvis det er ned identifikasjon er en no-brainer.
Størrelse

Mercedes CLK-320 er bare tilgjengelig i en to-dørs modell, så er alle de CLK kjøretøyer. Den tilsynelatende mål om designerne er å opprettholde bildet av CLK som en morsom og sporty klasse av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79616.html

Previous:
Next: No

Bil Private Sale