Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan Bring Utenlandske biler til USA

Import av en utenlandsk bil i USA er ikke så enkelt som å sette bilen på et skip og plukke den opp på nærmeste havn. Alle importerte biler må oppfylle amerikanske støtfanger og sikkerhetsstandarder, i tillegg til luftforurensning eller utslipp standarder, før de får lov i. Som de fleste utenlandske biler som oppfyller disse standardene allerede eksportert for salg, må du sørge for at du tar din kjøretøy opp til koden før du kan ta den med til USA. Du trenger
Foreign bil
Vis flere instruksjoner
en

Finn en importør. Du vil trenge en importør for å hjelpe bilen samsvar med amerikanske standarder, og å behandle bilen og førsteamanuensis papirene i begge ender av transaksjonen. The National Highway Traffic Safety Administration, en avdeling av US Department of Transportation, inneholder en liste over registrerte importører, sammen med kjøretøy import retningslinjer, på deres hjemmeside (se Ressurser). Hvis du kjøper en bil i utlandet, vil forhandleren mest sannsynlig starte papirarbeidet for deg med sin egen importør, men hvis du er på egen hånd, shoppe rundt og velge en leverandør som gir deg de beste prisene og nivået på tjenesten du trenger .
2

Sørg for at bilen er i samsvar med amerikanske standarder. Selv om importøren vil fullføre det meste av papirarbeidet for deg, bilen er til syvende og sist ditt ansvar, så du bør sørge for at alle regler blir fulgt. Den primære former som din importøren må fil er Department of Transportation Form HS-7, som indikerer at kjøretøyet oppfyller føderale sikkerhet, støtfanger og tyveri-forebygging standarder, og Environmental Protection Agency Form 3520-1, en luftforurensning egenerklæringen. For å fjerne toll, må du avsenders opprinnelige konnossement, regningen for salg, utenlandsk registrering, og eventuelle andre dokumenter som dekker bilen. I tillegg krever det amerikanske Department of Agriculture at bilens understell være fri for fremmed jord, for å hindre uønsket innførsel av utenlandske skadedyr.
3

Ikke bruk bilen som en container. Hvis du er tilstede når bilen er lastet for shipping, bør du motstå fristelsen til å bruke plassen i bilen for personlige eiendeler som du kanskje også ønsker å sende. For det første vil dine eiendeler være en enkel, synlig mål på både lasting og lossing dokker og mens i transitt. Sekund, må hele innholdet i bilen meldes til Tollvesenet ved innreise, og unnlatelse av å huske noen produkter kan resultere i en bot eller beslag. Også dine eiendeler er sannsynlig å skifte under transport, og kan forårsake skade på bilen din.
4

betale toll og motta bilen. Hvis bilen din ble levert i samsvar med amerikansk regelverk, vil den passere gjennom tollen og bli sluppet til deg ved å betale en 2,5 prosent toll på verdien av bilen. Hvis du kjøpte bilen i utlandet, kan denne avgiften har blitt betalt på tidspunktet for kjøpet, men hvis du bare sender din egen bil til USA, må du betale toll før bilen slippes.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79621.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale