Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil Private Sale >> Content

Hvordan få finansiering for en bil som noen andre eier

Kjøpe en bil fra en forhandler er rask og praktisk. De fleste forhandlere er one-stop butikker; håndtere de alt fra papirarbeid til finansiering. Når du kjøper en bil fra en privat selger, men du må ta noen ekstra skritt for å finansiere salget. Du trenger
Vehicle informasjon
Vis flere instruksjoner
en

Samle data en utlåner trenger for å fullføre en auto lån. En regning på salg er å foretrekke, men hvis du ikke har en, skrive ned VIN (Vehicle Identification Number), eksakt kilometerstand og eventuelle ekstra alternativer eller utstyr på kjøretøyet
2

. Besøk din finansinstitusjon å spørre om finansiering. Fylle ut et kreditt program og gi representanten med informasjon om kjøretøyet. Representanten vil kjøre kreditt-filen for å finne ut om du kvalifiserer for en auto lån. De vil også sjekke verdien av kjøretøyet for å sikre at beløpet finansieres er i tråd med bokført verdi.
3

Møt selger hos din finansinstitusjon når lånet er godkjent. Selgeren må gi tittelen til kjøretøyet. Hvis selgeren fortsatt skylder penger på bilen, vil representanten trenger å snakke med lienholder å verifisere Utbetalingen instruksjoner.
4

fullføre transaksjonen. Meld lånet dokumenter, tittel og noen annen stat papirene som kreves. Banken eller Credit Union vil håndtere registrering for deg (de vil plassere en lien på tittelen). I de fleste tilfeller vil de gi deg en midlertidig plate til din lisens plate kommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-private-sale/79618.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale